| PORADŇA | 
					 
					
						
						
 Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií.  						 | 
					 
					
						|   | 
					 
				 
			
			
	 | 
	
	
		| 
			Utorok, 04. November,
			,
			Dnes oslavuje Karol		 | 
	 
	
		 | 
	 
	
		|   KATALÓG | 
		Informácie    Pridať firmu  | 
	 
	
		| Móda, módne odevy, bielizeň | 
	Obuv, kabelky | 
	Módne doplnky, klenotníctva | 
	Kozmetika, parfuméria | 
	Skrášľovacie salóny, služby, pobyty | 
	Zdravie, výživa | 
	 
	
		| 
		 Kurací tokáň 
			
			
  |  
			
				|   | 
				Spracoval(a) : Jana Osuska 
				Dátum : 22.8.2001 | 
				  Späť | 
				 | 
				  Poslať | 
				  | 
			 
			
  |  
			 
			V kastróle vytopíme slaninu, pridáme masť a nadrobno pokrájanú cibuľu. Opražíme dozlatista, pridáme sladkú červenú papriku a mäso pokrájané na malé rezance. Mäso opražíme zo všetkých strán, osolíme, pridáme cesnak, mierne podlejeme a dusíme takmer do mäkka. Potom pridáme na rezance pokrájané papriky a olúpané, pokrájané rajčiaky a ešte chvíľu podusíme. Napokon zahustíme smotanou, v ktorej sme rozhabarkovali múka, a necháme zovrieť.  Podávame s haluškami. 
 
   
		Diskusia k článku: 
		Kolko slaniny a aku? Kolko masti? Kolko cibule? Kolko masa? Kolko papriky? Kolko cesnaku? Kolko to dusime? Kolko smotany? ..... milujem ked zeny pisu recepty Neregistrovaný - Miro, 14.11.2012 23:05 
		 | 
	 
	 
	 | 
	
			
				
			
			
				
			
						
	 |