lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 7 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 27. Máj, , Dnes oslavuje Iveta
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Recept na dnes: Bulharské kurča

  Spracoval(a) : Silvia Petrasova
Dátum : 2.3.2001
späť
Späť

Poslať
 

1 kurča, 200g šunky, 1 tekvica, 150g masla, 100g oleja, 150g cibule, 1 strúčik cesnaku, 4 rajčiny, 200g zelenej papriky, 2 baklažány, 1 lyžica petržlenovej vňate, zelené vňate, 0,1 L vína madeira, mleté čierne korenie, soľ.

Očistené, vypitvané a umyté kurča dáme na maslo, pridáme cibuľu, šunku, zväzok zelených vňatí, cesnak rozotretý so soľou, mleté čierne korenie, pokrájané rajčiny a papriku, prilejeme víno a prikryté dusíme v rúre. Neskôr pridávame tekvicu nakrájané na plátky a baklažány narezané na kolieska, ktoré sme opiekli na rozpálenom oleji, a ešte spolu podusíme 10 minút. Mäkké mäso vyberieme, obložíme zeleninou, polejeme šťavou a posypeme posekanou petržlenovou vňaťou. Podávame so žemľovými knedličkami alebo so zemiakovým pyré.

Diskusia k článku:

Takze z kurcata bez narodnosti priam bezdomovca sa da uroit bulharske .... A ci s tym to kurca suhlasi...
Neregistrovaný - Jan, 23.6.2006 13:37
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!