lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Leto do vašich šatníkov: Kúpte si žehličku od Philipsu a ostane vám aj

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 2.5.2014
späť
Späť

Poslať
 

Spolu s rastúcimi teplotami prichádza na rad výmena šatníka - zo zadných poličiek vyťahujeme letné šaty, sukne, krátke nohavice, blúzky aj tuniky. Oblečenie však treba pred sezónou oprať, niekedy stačí pokrčené kúsky ožehliť. Ak pri kontrole žehličky zistíme, že už nespĺňa naše predstavy a kritériá, je čas vymeniť ju za kvalitnejšiu a krajšiu. Spoločnosť Philips prináša jarnú ponuku nových žehličiek, pričom za nákup vráti až do 35 €.  

 

Azur GC4860: Limitovaná edícia s kvietkami

Naparovaciu žehličku Azur si vybralo už viac ako 10 miliónov zákazníkov. Nový model Azur GC4860 vyšiel preto v limitovanej edícii, ozdobený jemnými kvietkami, ktoré potešia oko každej ženy. Žehlička má optimálny dizajn pre ľahké manévrovanie po bielizni. Osvedčená žehliaca plocha SteamGlide patrí medzi najkvalitnejšie: hladko sa kĺže, ľahko čistí a má vysokú odolnosť proti poškriabaniu.

 

Špeciálna naparovacia špička dokáže dostať paru aj na ťažko dosiahnuteľné miesta medzi gombíkmi, či na volánoch. Konštantný výstup pary je do 50 g/min na efektívne odstránenie záhybov, ale dá sa zosilniť až na 200 g. Táto žehlička odstráni aj obavy o bezpečnosť – bez dozoru sa automaticky vypne. Na žehliacej ploche alebo na boku už po 30 sekundách, vzpriamene na podstavci po 8 minútach.

 

PerfectCare Aqua GC8641: Navrhnutá pre najrýchlejšie žehlenie

Kvalitnú žehličku oceníme najmä vtedy, keď nás pravidelne čaká veľká kopa pokrčenej bielizne. Samotné žehlenie dokáže urýchliť množstvo vecí – účinnosť vyrovnávania pokrčenej látky, jednoduché nastavenie, jednotná teplota na rôzne materiály, obmedzenie neustáleho dolievania vody, či plynulosť pohybu žehličky. V PerfectCare Aqua GC8641 sa snúbia všetky tieto parametre.

 

S novým tlakovým žehliacim systémom od Philipsu vyžehlíte vďaka technológii OptimalTemp akúkoľvek tkaninu vhodnú na žehlenie bez potreby nastavovania teploty. Dokonalá kombinácia teploty a pary je bezpečná, jednoduchá a postará sa o ľahké používanie bez nastavení, rizika spálenia či lesklých plôch na oblečení.

 

Poteší tiež extra veľká nádoba na vodu s objemom až 2,5 litra, pričom vodu môžete dopĺňať kedykoľvek. Najdokonalejšia žehliaca plocha T-ionicGlide od Philipsu je ocenená 5 hviezdičkami. Jej dôkladne navrhnutý tvar a naparovacie otvory poskytnú rovnomernú distribúciu pary, umožnia až o 25% lepšie kĺzanie po všetkých materiáloch a o štvrtinu vyššiu odolnosť voči poškriabaniu.

 

V porovnaní s bežnou žehličkou dosahuje kontinuálny výstup pary tlakového žehliaceho systému neuveriteľných 120 g/min a dokáže zosilnieť až na 290 g. Samotná žehlička sa dá k základni jednoducho uzamknúť a celý systém bezpečne prenášať. 

 

Nová žehlička a šaty ako bonus

Presne do 15. júna máte možnosť zakúpiť si žehličky Philips z vybranej ponuky a výrobca vám vráti až do 35 €. Tie vám ostanú na nové šaty, či iné letné doplnky. Stačí, ak nákupný blok zaregistrujete na stránke www.philips-zehlicky.sk a garantovaná suma príde priamo na váš bankový účet.

 

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!