lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Svetoznámy spisovateľ Erich von Däniken oslavuje 79 rokov a privítame ho aj na Slovensku

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 15.4.2014
späť
Späť

Poslať
 

Čo vieme alebo nevieme o planéte, na ktorej žijeme? Teória Ericha von Dänikena o pôvode a vývoji ľudstva, ktorá mohla byť ovplyvnená mimozemskou civilizáciou, obletela celý svet. 14. apríla tohto roku oslavuje tento charizmatický švajčiarsky spisovateľ svoje 79. narodeniny a presne o mesiac neskôr – 13. mája 2014 štartuje svoje turné po slovenských a českých mestách.

 

Erich von Däniken je svetoznáma autorita v odbore archeológie, antropológie a mimozemských civilizácií. Staršiu generáciu zasiahla kniha Spomienky na budúcnosť a mladší spomínajú na seriál Votrelci dávnoveku. Tento rok, krátko pred návštevou Slovenska, oslavuje legendárny švajčiarsky spisovateľ svoje 79. narodeniny. Po 50 – ročnej spisovateľskej a bádateľskej dráhe aj dnes neúnavne cestuje po celom svete a prináša ďalšie dôkazy o svojej teórii. Píše knihy a ročne organizuje niekoľko desiatok prednášok, kde dokazuje, že je nielen vynikajúci spisovateľ, ale aj výborný rečník.

 

Erich von Däniken na Slovensku

Už o mesiac budú mať fanúšikovia Ericha von Dänikena možnosť vidieť jeho prednášku a stretnúť sa s ním osobne. Počas slovensko – českého prednáškového turné zavíta aj do Bratislavy, Trnavy a Trenčína. Na prednáškach nebude chýbať tajomná atmosféra, ale ani poriadna dávka humoru. Tentokrát nás zavedie do Egypta mnoho rokov dozadu, kde nahliadneme do oblastí, kde sa bežný turista nedostane, ale aj na miesta, ktoré vôbec nemali existovať. Erich von Däniken vás zaujme, pobaví a možno aj nasadí chrobáka do hlavy. Čo ak je na tom niečo predsa len pravda?

.

Či už patríme k priaznivcom alebo skeptikom, jedno však Erichovi von Dänikenovi ťažko odoprieť. Svojou tvorbou prinútil svet, aby sa zamyslel nad otázkou: „Sme vo vesmíre naozaj sami?“ Jeho 30 kníh inšpirovalo mnoho filmov a televíznych seriálov. Teória o existencii mimozemšťanov má zvláštnu príťažlivosť a možno raz nájdeme ozajstný dôkaz o tom, že tu boli a raz sa vrátia späť. Knihy Ericha von Dänikena si môžete zakúpiť v kníhkupectvách Panta Rhei a na www.pantarhei.sk.

 

Turné 2014 – Tajomný Egypt a iné záhady staroveku

Dvojhodinová prednáška bude sprevádzaná veľkoplošnou projekciou a tlmočená z nemčiny do češtiny. Samozrejmosťou je autogramiáda na záver.

utorok 13. 5. 2014 – Bratislava, 19.00 hod, Dom odborov - ISTROPOLIS, Trnavské Mýto 1

streda 14. 5. 2014 – Trnava, 19.00 hod, Dom kultúry - Estrádna sála, Trojičné námestie 10

štvrtok 15. 5. 2014 – Trenčín, 19.00 hod, Posádkový klub, Hviezdoslavova 16

 

Ďalšie podrobnosti o pobyte Ericha von Dänikena, vrátane fotodokumentácie, nájdete na www.daniken.sk.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!