lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Aktívna po celý rok!

  Spracoval(a) : eva
Dátum : 3.2.2014
späť
Späť

Poslať
 

Nový rok sa spája s predsavzatiami. Mnohé ženy si dali záväzok byť aktívne a pravidelne cvičiť po celý rok. Pohodlný spôsob života, na ktorý sa ľahko zvyká, so sebou prináša rôzne zdravotné komplikácie a práve začínajúci rok je dobrým obdobím na zmenu. Veľmi vhodným doplnkom pohybových aktivít sú špeciálne kozmetické produkty podporujúce pevnosť a pružnosť pokožky celého tela. Produktový rad Dermacol ENJA ponúka rôzne výrobky na spevnenie, zoštíhlenie a boj proti celulitíde.

 

Pomôže pravidelné cvičenie

Je všeobecne známe, že pravidelné cvičenie a pohyb posilňujú srdce, budujú imunitu, svalovú hmotu a odbúravajú psychickú vyčerpanosť. To všetko sú určite dôvody, pre ktoré sa oplatí začať byť aktívnou.

 

Ideálny spôsob, ako dopriať telu zdravý pohyb, zlepšiť náladu a nezruinovať rodinný rozpočet, je chôdza. Je to najprirodzenejší spôsob pohybu a výborný prostriedok proti starnutiu. Okysličuje pokožku, ktorá zostáva svieža, lesklá a napnutá. Pomôžu aj malé zmeny - zabudnúť na výťah a vyjsť po schodoch, ráno sa  prejsť na vzdialenejšiu autobusovú zastávku, prípadne pri návrate domov vystúpiť o niekoľko zastávok skôr, rozhýbať telo a prevetrať myšlienky po odchode z práce. Ak používate auto, zaparkujte ďalej od domu a prejdite sa.

 

Pohyb na čerstvom vzduchu, ideálne v prírode, zabezpečí relax a nabije vás energiou a dobrou náladou. Ak sa k tomu pridá pravidelnosť, dostaví sa aj pocit spokojnosti a hrdosti.

 

Tip Dermacol

Kozmetické prípravky si môžete vybrať z rôznych konzistencií podľa toho, čo vám najviac vyhovuje – gél, olej alebo krém. Vzhľadom na to, ktorú časť tela chcete stimulovať, je dôležité všímať si zloženie a účinné látky.

Dermacol sprchovací gél so spevňujúcimi účinnými látkami vhodne dopĺňa program formovania postavy. Unikátna kombinácia stimulujúceho ženšenu a chladivého mentolu podporuje metabolizmus pokožky, a tým zvyšuje jej pružnosť. Prenikavá vôňa zázvoru má povzbudzujúce účinky. Remodelačné telové maslo navracia telu krásne a pevné tvary. Účinné látky spoločne s výťažkom z čiernej brusnice a kofeínom odbúravajú celulitídu, spevňujú a zvláčňujú pokožku celého tela.

Ak vás trápi napríklad bruško, k dispozícii je intenzívny zoštíhľujúci gél s kofeínom, escínom a špeciálnymi polysacharidmi, ktoré stimulujú štiepenie tukov v pokožke a preventívne pôsobia proti ich ukladaniu. Účinné látky prekrvujú problematické partie a odvádzajú zadržiavanú vodu.

ENJA FIRMING SHOWER GEL Spevňujúci sprchovací gél

ENJA REMODELING BODY BUTTER Remodelačné telové maslo

ENJA SLIM-GEL ABDOMEN RESHAPING Zoštíhľujúci gél na bruško


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!