lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Na Liptov sa vrátila zima

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 29.1.2014
späť
Späť

Poslať
 

Niekoľkotýždňové čakanie na pravú zimu sa konečne skončilo a do našich hôr sa vrátila zima. Výrazné ochladenie si pochvaľujú najmä v lyžiarskych strediskách, ktoré sú pripravené na milovníkov bieleho športu. Okrem kvalitnej lyžovačky lákajú turistov aj na zvýhodnené pobytové balíky, ktoré dovolenkárom ušetria až stovky eur.

Dovolenka na Liptove nebola dosiaľ nikdy taká výhodná, ako práve teraz. Hotelieri totiž pre dovolenkárov pripravili lákavé pobytové balíky a množstvo zvýhodnení, na ktorých môžu ušetriť značné sumy. „Viaceré ubytovacie zariadenia ponúkajú zľavy, ktoré sa pri rodinách s deťmi môžu vyšplhať na stovky eur. Turisti si tak môžu vychutnať kvalitnú lyžovačku a popri tom využívať bezplatnú dopravu SKI & AQUA BUSom. Najviac sa dá samozrejme ušetriť na viacdňových pobytoch, a to aj vďaka zľavovej karte Liptov Region Card v kombinácii s elektronickým skipasom GoPass, ktorý zároveň slúži aj ako skipas,“ informuje Darina Bartová, riaditeľka Oblastnej organizácie cestovného ruchu REGION LIPTOV.

Najlepšie podmienky pre lyžovanie hlási naša najväčšia lyžiarska aréna, Jasná Nízke Tatry, ktorá aj počas predchádzajúcich teplých týždňov dokázala turistom poskytnúť pocit pravej zimy. Podmienky na lyžovanie sa každým dňom zlepšujú, o čom svedčí 29 km kvalitne upravených zjazdoviek rôznej obťažnosti. Lyžiari si môžu dosýta vychutnávať obe strany Chopku so 40 až 90 cm snehu. V Jasnej sa však neprestáva lyžovať ani po západe slnka a návštevníci môžu na Bielej Púti jazdiť až do neskorého večera. Ani to však nie je všetko. „Na prvý februárový víkend sme pripravili veľkú pátraciu akciu. Kto v našom stredisku nájde Yetiho, dostane zlosovateľný kupón a môže sa zapojiť do žrebovania o 2x1000 eur. O zábavu sa bude starať Majster N, spevák Martin Harich a množstvo ďalších atraktívnych hostí,“ prezrádza marketingová riaditeľka strediska Nízke Tatry Sylvia Artzová. 

Prognózované ochladenie v týchto dňoch potešilo aj prevádzkovateľov ďalších lyžiarskych stredísk na Liptove, kde idú snežné delá na plný výkon. Ak sa teploty budú vyvíjať podľa predpovedí, v Ski Parku Ružomberok – Malinô Brdo s opätovným otvorením strediska počítajú v priebehu budúceho týždňa. „Stane sa tak v pravý čas, keďže začiatok februára sa bude aj u nás niesť v znamení snežnej party s názvom Expres Snow Party. Priamo na svahu vystúpia zaujímaví umelci ako DJ EKG, EGO, Robert Burian, Polemic a iní. Akcia sa začne o 13:00 hod. a vstupné je zadarmo,“ upozorňuje marketingový manažér strediska Tomáš Gazdarica.

Na návrat turistov sa pripravujú aj v Závažnej Porube, na Opalisku – Žiarce a v Liptovskom Jáne, kde pokles teploty okamžite využili na technické zasnežovanie. Na fantastickú lyžovačku sa však oplatí prísť aj do miestnych akvaparkov či Kúpeľov Lúčky. „Vďaka bezplatnému spojeniu s najväčšími lyžiarskymi strediskami v regióne dostáva dovolenka na Liptove úplne iný rozmer. Turisti na rodinnom pobyte u nás ušetria vyše 140 eur a po lyžovačke si môžu vychutnať špičkový vodný relax,“ dopĺňa marketingová riaditeľka GINO PARADISE Bešeňová Lýdia Chovancová.

 Zimná dovolenka na Liptove sa jednoducho oplatí a vďaka vode v rôznych skupenstvách má šmrnc v každom počasí.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!