lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Plné útulky, prázdne misky. Otočme to! „Pomôžte naplniť misky v útulkoch.“

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 2.10.2013
späť
Späť

Poslať
 

Kampaň „Pomôžte naplniť misky v útulkoch“ vstupuje na Slovensku do druhého ročníka. Minulý rok sa spoločnosti Mars, ktorá kampaň organizuje, podarilo vďaka značkám Pedigree a Whiskas naplniť viac ako 18 325 psích a 16 830 mačacích misiek v štyroch útulkoch na Slovensku. V roku 2013 plánuje naplniť ešte viac misiek a pomôcť viacerým útulkom, a preto kampaň prebieha vo viacerých vybraných reťazcoch na Slovensku.

 

Slovenské útulky často prežívajú len vďaka materiálnej alebo finančnej pomoci ľudí a firemných darcov. „Príspevky v akejkoľvek podobe sú vždy vítané a každá pomoc sa útulku zíde,“ hovorí Katarína Ruskovská z Michalovského útulku. „Sme radi, keď ľudia prinesú nepotrebné matrace, deky, obojky a vodítka, ale asi najviac sa zíde krmivo. Počet opustených zvierat neustále narastá, jeden pes sa adoptuje a dvaja pribudnú. Nároky na krmivo sa tak zvyšujú priamo úmerne,“ dodáva Katarína Ruskovská. „Podobnú situáciu evidujeme na celom Slovensku,“ konštatuje Michal Nichta z občianskeho združenia Psíčkari ZV: „V okolitých útulkoch len prvý septembrový týždeň pribudla takmer tridsiatka psov,“ dopĺňa. Aj preto spoločnosť Mars organizuje charitatívnu kampaň „Pomôžte naplniť misky v útulkoch“a vďaka vašej pomoci sa snaží lepšiť situáciu opustených psov a mačiek v útulkoch. Organizátori týmto spôsobom pomáhajú krmivom poddimenzovaným útulkom pre zvieratá, no zároveň chcú poukázať na pálčivý spoločenský problém.„Z ušetrených financií za krmivo sme mohli zabezpečiť dvojmesačnú veterinárnu starostlivosť pre zvieratá a uhradiť aj náročnejšie zákroky, bez ktorých by si mačky a psy len ťažko našli nový domov,“  dopĺňa Katarína Ruskovská.

V priebehu roka je niekoľko období, kedy sa v útulkoch ocitá zvierat viac, ako je ich kapacita. Okrem obdobia po Vianociach je to aj obdobie po skončení letných prázdnin. S počtom zvierat tak narastajú aj náklady na veterinárnu starostlivosť a krmivo. Milovníci zvierat sa zhodujú, že najlepšou pomocou pre opustené tvory je nový domov, no nie všetci si môžu dovoliť adoptovať zvieratko z útulku. Ak máte chuť pomôcť, zapojte sa do charitatívnej kampane a darujete tak krmivo pre psov mačky v slovenských útulkoch.

 

Kampaň „Pomôžte naplniť misky v útulkoch“ prebieha od 15. augusta do 15. novembra 2013. Do kampane sa môže zapojiť každý, a to nákupom krmív značiek PedigreeWhiskas v obchodných reťazcoch Tesco, Ahold, Billa a vo veľkoobchode METRO Cash & Carry.

 

Viac informácií o kampani sa dozviete na stránkewww.naplntemisky.sk


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!