lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Zažite skutočné rodeo na východe

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 4.9.2013
späť
Späť

Poslať
 

Prvú septembrovú nedeľu bude na severnom Spiši veselo. Obec Hniezdne sa prenesie v čase, ovládnu ju Indiáni, pištoľníci a nebojácne ženy. Indiáni vás naučia, ako hádzať nožom a tomahavkom, pištoľníci  predvedú rodeo show plnú napätia a ohňa. Krásne ženy vás opoja svojou krásou a ohnivou vodou pri  country hudbe. Návrat v čase môžete zažiť už 8. septembra  v Nestville Parku -  v expozícii ľudových remesiel a tradícií. Príďte na prvý ročník Country Festu.

Čaká na vás bohatý program plný zábavy a napätia. Celé rodeo vypukne presne o 13:00 hodine a máte sa na čo tešiť. Pre deti je pripravená streľba s lukom pod vedením Indiánov a rodeo show s Marošom Hvizdom. Návštevníkov potešia  skupiny ako Veslári, Texas, Družina, ktorých koncerty sú plné energie a krásnych melódií slovenských ľudových piesní. Podvečer Nestville Park ovládnu pištoľníci, ktorí vám predvedú triky z westernu, žonglovanie s koltmi a triky s indiánskymi zbraňami. Pre odvážnych návštevníkov je pripravené lasovanie. Večer spríjemní vystúpenie skupiny Witches s dravými a temperamentnými tanečnicami. Nebude chýbať ani ohnivá voda, ktorá ku country zábave nevyhnutne patrí.

Hviezdou Nestville Country Festivalu bude Banjo Band Ivana Mládka. Ivan Mládek je všestranný český umelec a so svojou skupinou Banjo Band vystupuje už od začiatku sedemdesiatych rokov.

Príďte do historicko – náučnej expozície Nestville Park a zažijete všetko na vlastnej koži. Nestville Park nájdete v obci Hniezdne neďaleko Starej Ľubovne. Turisti, ktorí toto miesto už navštívili, boli zaskočení a prekvapení výnimočnosťou expozície, ktorá dosahuje medzinárodnú úroveň a zároveň je prezentáciou regionálneho umu, zručností, tradičných remesiel. Nájdete tu  neobyčajný drevený obraz, ktorý patrí k najväčším v Európe a na záver prehliadky každého prekvapí  výroba prvej slovenskej whisky.

Vstup na  Nestville Country Fest je zdarma  a vstupné do Nestville parku a jeho expozície bude až so  zľavou 50 %.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!