| PORADŇA | 
					 
					
						
						
 Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií.  						 | 
					 
					
						|   | 
					 
				 
			
			
	 | 
	
	
		| 
			Utorok, 04. November,
			,
			Dnes oslavuje Karol		 | 
	 
	
		 | 
	 
	
		|   KATALÓG | 
		Informácie    Pridať firmu  | 
	 
	
		| Móda, módne odevy, bielizeň | 
	Obuv, kabelky | 
	Módne doplnky, klenotníctva | 
	Kozmetika, parfuméria | 
	Skrášľovacie salóny, služby, pobyty | 
	Zdravie, výživa | 
	 
	
		| 
		 BABIČKINA ŠĽAHAČKOVÁ ROLÁDA 
			
			
  |  
			
				|   | 
				Spracoval(a) : Lenka 
				Dátum : 28.2.2013 | 
				  Späť | 
				 | 
				  Poslať | 
				  | 
			 
			
  |  
			 
			
 Suroviny: 
3 PL hladkej múky 
1 PL škrobovej múčky 
3 PL kryštálového cukru  
1 balíček vanilínového cukru 
5 vajec 
1 PL kakaa 
  
Plnka: 
1 balíček stužovača šľahačky 
250 ml Babička šľahačky 
ovocie 
  
Postup: 
Žĺtky s cukrom vyšľaháme do peny. Postupne pridávame ostatné sypké suroviny a nakoniec sneh z bielkov. Jemne premiešame. Plech vyložíme papierom na pečenie a cesto naň rovnomerne rozotrieme. Korpus na roládu pečieme na približne 200 °C asi 14 minút. Upečený korpus necháme trochu vychladnúť a vlažný zvinieme aj s papierom na pečenie. Necháme chvíľu odležať. Šľahačku vyšľaháme so stužovačom. Roládu rozmotáme, papier odstránime a cesto potrieme šľahačkou. Zavinuté necháme odležať v chladničke a podávame pocukrované. Do šľahačky môžeme zamiešať kúsky ovocia.   
		Diskusia k článku: 
		
		 | 
	 
	 
	 | 
	
			
				
			
			
				
			
						
	 |