lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
V hlavnej úlohe: opasok

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 13.11.2001
späť
Späť

Poslať
 

Čo však, ak je váš driek vhodný viac na ukrytie ako na ukazovanie? Nuž potom, máte dobrý dôvod, aby ste na ňom popracovali. Zoštíhliť a zdôrazniť zvodnú krivku pásu vám pomôžu stylisti a fitness-tréneri.
Neberte to ako sprisahanie proti všetkým „bacuľkám“, ktorých tvary nepripomínajú presýpacie hodiny. Tie môžu jednoducho odignorovať opasky. Statné ženy môžu začať modelovať postavu aj násilne. Do módy sa triumfálne vrátil korzet, ktorý zdôrazňoval štíhlosť našich prababičiek a rozpaľoval telo a dušu našich pradedkov. Nič sa nezmenilo. Američania urobili experiment: skupine mužov predviedli postavy žien s počítačovo upravenými rôznymi časťami ženského tela. Zväčšovali poprsia, zoštíhľovali stehná, predlžovali nohy – ale na mužskú predstavivosť najviac zapôsobili tie ženy, ktorým počítač opravil a zoštíhlil pás. Zaujímavé je, že nešlo o štíhlosť , ale skôr o výrazný rozdiel medzi obvodom pása a bokov. Výsledky tohto prieskumu potvrdzujú aj psychológovia. Pás, ktorého obvod je o 30 percent menší ako boky, signalizuje ženskú plodnosť a muži, vedení biologickým inštinktom, preto označujú za najpríťažlivejšie ženy s takouto postavou.

PRE KOHO JE VHODNÝ OPASOK?
Tvorcovia módy tvrdia, že pre všetkých, iba si ho treba vedieť správne vybrať. Túto sezónu kraľujú široké opasky, ktoré priťahujú pohľad k drieku. Ak máme v tejto partii čosi, čo by sme chceli ukryť, ešte viac to zvýraznia. Preto sú široké opasky rezervované pre ženy so štíhlou, proporčne vyváženou postavou. To ale neznamená, že všetky ostatné musia na opasok zabudnúť. Ideálny pre okrúhlejšie ženy je opasok so šírkou 3-4 cm, najlepšie v rovnakej farbe ako je farba šiat. Mal by byť zapnutý voľne, aby nestláčal telo. Týmto decentným prvkom urobíte pani móde radosť a vaša postava bude vyzerať príťažlivejšie. / Pre istotu si túto teóriu stylistov skontrolujte pred zrkadlom/.

POVINNÉ CVIČENIE
Fitness-tréneri sú nemilosrdní. Tvrdia, že zbaviť sa tukových vankúšikov na bruchu a ramenách sa dá len tak, že schudneme. To znamená, že budeme menej jesť a viac cvičiť,- to je najjednoduchší recept. Štíhly driek zbožňuje krútenie – napríklad počas tanca. Vynikajúci je aj snowboard a korčuľovanie. V posilňovniach sa nachádzajú špeciálne prístroje na jeho formovanie. Jedny majú pohyblivý kovový disk, na ktorom stojíme a krúžime bokmi, na iných pracujeme výlučne hornou polovicou tela a boky ostávajú nehybné. Množstvo cvikov na modelovanie pása obsahujú aj aerobické cvičenia. Všetci však zdôrazňujú, že samotné modelovanie nepostačí. Potrebná je aj fyzická námaha, ktorá spaľuje nadmerné množstvo tuku: bicyklovanie (na bežnom alebo stacionárnom bicykli), jogging alebo rýchle prechádzky – najlepšie každodenné, ktoré netrvajú menej ako pol hodiny, plávanie, kolieskové korčule, pravidelný sex.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!