lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Máme darček pre každé letné meno!

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 25.7.2012
späť
Späť

Poslať
 

Premýšľali ste niekedy o tom, koľko rôznych krstných mien existuje? Aj mená podliehajú módnym trendom, určite ste sa stretli s netradičnými menami ako je Zara, Qvído, Armando, alebo Salma.

 

Meno si nevyberiete, záleží len od vašich rodičov, ktoré meno vás bude sprevádzať celým životom. To, čo si však vybrať môžete, je meninový darček pre vašich blízkych, kolegov a priateľov. Potešte ich sladkým darčekom – bonboniérou Figaro. Oslava menín sa tak vďaka pralinkám Figaro stane výbornou príležitosťou potešiť svojich blízkych. Ale pozor, Figaro na leto pripravilo špeciálny darček! Ak chcete svoje Anky, Hanky, Janky, či Zuzanky potešiť viac, kúpte dve akékoľvek bonboniéry Figaro a získate originálnu elegantnú šatku.

 

Tradícia oslavy menín sa začala písať v stredoveku a jej pôvod pramení z gréckeho ortodoxného a rímsko-katolíckeho kalendára svätcov. V tých časoch dostávali mená len členovia aristokratických a buržoáznych rodín a aj to až v dospelosti. Obyčajní ľudia a poddaní mená nedostávali a rozlišovali sa skôr podľa profesie, ktorej sa venovali. Ako pribúdalo ľudí a rozrastali sa rodiny, rástla aj potreba odlíšiť sa. Pribúdali nielen krstné mená, ale začali sa používať aj dvoj a viac slovné mená ako znak spoločenského statusu. Meno sa stalo našou neoddeliteľnou súčasťou, mnohí veria, že vystihuje charakter nositeľa a aj preto dnešní rodičia kladú taký dôraz na jeho výber a originalitu. Dnes však oslava menín nemá s náboženstvom nič spoločné. Myslíte, že meniny sa hojne oslavujú všade na svete? Opak je pravdou. Oslavujú sa iba v niektorých štátoch Európy ako je Slovensko, Nemecko, či Taliansko.

 

Letné meninové oslávenkyne

Dnešný výber mien podlieha trendom a skôr ako malú Aničku alebo Janku stretnete Emmu, alebo Viktóriu. Zaujímavé je, že najpopulárnejšie chlapčenské mená Jakub, Samuel, Martin, či Tomáš vychádzajú zo slovenských tradícií.

Letné mesiace sú v znamení tradičných ženských mien, ako sú Anna, Zuzana, Jana a Hana. Máte vo svojom okolí niektorú z oslávenkýň? Čím potešíte Aničky? Anna to je láskavosť, skrytá múdrosť a túžba mať všetko hneď. Ich náročnosti ulahodíte bonboniérou Pre potešenie – Zlatý výber, ktorá ukrýva výber bonbónov a zaručene poteší nielen Aničky. Hanky sú dobré spoločníčky, obľúbené v kolektíve, preto ak ich chcete obdarovať, Tatiana je pre ne to pravé. Zuzany sú známe podrezaným jazykom a náročnosťou, preto ak ich chcete potešiť, ocenia pralinky Zlatý nugát. Janky sú iné - rodené diplomatky s citom pre hľadanie dobra. Doprajte im objaviť delikátnu chuť bonboniéry Naše chvíle.

 

Figaro má darčeky nielen pre oslávenkyne

Aj keď neoslavujete meniny a neblíži sa žiadny váš sviatok, Figaro aj pre vás pripravilo darček - elegantnú a originálnu šatku. Stačí si kúpiť dve bonboniéry Figaro počas letných mesiacov a darček je váš. Nech sa rozhodnete pre akúkoľvek bonboniéru – Pre potešenie, Naše chvíle, niektorú z Tatián, alebo Zlatý nugát, dostanete elegantnú dámsku šatku v zemitých tónoch, ktorá poteší každú pravú dámu. Viac podrobností nájdete na facebook stránke www.facebook.com/Figaro. Svoju najobľúbenejšiu bonboniéru si môžete vybrať aj na stránke www.figaro.sk.

 

 

Figaro Tatiana, 4 druhy

Klasik, Čokoládový krém, Kokosový krém, Čokoládový mix - Čokoládové bonbóny s nugátovou, čokoládovou, alebo kokosovou náplňou, ktorá ukrýva lieskový oriešok. Čokomix s unikátnymi bonbónmi v bielej čokoláde prináša výber toho najlepšieho od Tatiany. Dokonalá kombinácia čokolády, lahodnej náplne a lieskového orieška vo vnútri pre náročných maškrtníkov.   

 

Figaro Pre potešenie, 2 druhy Zlatý výber a Červený výber

Výber čokoládových bonbónov s delikátnymi plnkami pre skutočných fajnšmekrov. Vyberte si svoju obľúbenú kombináciu plniek – marcipán, nugát, karamel a cappucino v Zlatom výbere bonbónov pre potešenie, alebo mandľová, rumová, nugátová a cappucinová plnka v červenej kolekcii bonbónov pre potešenie.

 

 

 

 

Figaro Naše chvíle, 2 druhy Cappucino a Mandľovo-čokoládový krém

Mliečne bonbóny s lahodnou cappucino náplňou a Mliečne bonbóny s mandľovou náplňou a ryžovými chrumkami pre chvíle pohody.

 

 

 

 

 

 

 

 

Figaro Zlatý nugát

Lieskovoorieškový-mandľový nugát pokrytý horkou čokoládou je dokonalým darčekom a potešením pre všetkých labužníkov.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!