Ingrediencie: 
·         2 polievkové lyžice Ricoré
·         30 cukrárskych piškót
·         250 g mascarpone
·         300 ml mlieka
·         1 lyžica koňaku
·         2 vajcia
·         4 lyžice jemného kryštálového cukru
·         1 kopcovitá lyžica 100 % kakaa
 
Príprava:
1)      V elektrickom mixéri zmiešajte žĺtka, 3 lyžice cukru a mascarpone.
2)      Ušľahajte sneh z bielkov a pridajte ho k pripravenej hmote. Vytvorte si hladký krém.
3)      V podlhovastej nádobe zmiešajte Ricoré a mlieko. Pridajte poslednú lyžicu cukru a koňak. Dobre premiešajte.
4)      Namočte polovicu cukrárskych piškót do mlieka s Ricoré a vyložte nimi dno dezertnej misy. Na piškóty naneste pripravený krém a prikryte zvyšnými piškótami namočenými v mlieku. Potrite zvyšným krémom.
5)      Dajte vychladnúť do chladničky. Pred servírovaním posypte kakaom. 
 
Príprava: 15 minút
Počet porcií: 6