lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Ako byť IN aj v kuchyni alebo nechajte Maggi aby navarila za vás!

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 28.5.2012
späť
Späť

Poslať
 

Jesť sa musí! Jedlo nám zaplní žalúdok, zdvihne náladu, vylepší deň, vyčarí úsmev na tvári! Samozrejme za predpokladu, že je chutné. Že nemáte bunky na varenie? Potom dovoľte, aby sme vám predstavili riešenie. Volá sa Maggi a čoskoro sa stanete najlepšími priateľmi. Nie len že vám procedúru varenia nesmierne zjednoduší, ale vymyslí vám aj celý jedálniček.

Ste typ, ktorý vyznáva mäsité jedlá? Nech sa páči, Maggi a jej inšpiratívne Nápady vám ponúkajú celú plejádu jedál z bravčového mäsa. Alebo ste zástancami ľahších jedál z cestovín, zemiakov či ľahkého kuracieho mäsa? Aj v tomto prípade ste pri Maggi Nápadoch na správnej adrese. Vďaka nej pochopíte, že varenie nemusí byť nevyhnutne dlhým, únavným procesom plným špinavého riadu, ktorý navyše nezaručuje, že výsledok bude chutiť. Práve naopak! S Maggi navaríte za pár krátkych chvíľ a najmä výsledok bude zakaždým rovnaký. Preto si chuť vašich obľúbených jedál budete môcť dopriať zas a znova a bez strachu, že sa jedlo nevydarí. Vzácny čas, ktorý ušetríte budete môcť stráviť s rodinou, priateľmi a blízkymi nad porciou dobrého teplého jedla. Maggi je šanca pre všetkých, ktorí nemajú čas variť. S ňou budete dodržiavať trendy moderného a rýchleho životného štýlu aj v kuchyni. Je tou správnou cestou, ako žiť s dnešnou uponáhľanou dobou a pritom nezabúdať jesť.

Práve teraz Maggi prichádza s absolútnou novinkou. Na chuť jej prídu úplne všetci. Najmä ale tí, ktorí radi experimentujú, odbáčajú od tradičnej kuchyne a exotika im nie je cudzia. Prináša im celkom novú, skvelú, rýchlu a chuťami Číny inšpirovanú trojicu Nápadov. Volajú sa „Rezance z panvice“ a medzi ostatnými Maggi Nápadmi urobili poriadny prievan nových, nečakaných chutí a farieb.

V praktickom vrecúšku, v akom ich nájdete na pultoch predajní ukrývajú tú správnu zmes pre váš obed či večeru, na ktorú sa nezabúda. Podľa jednoduchého postupu pripravíte mäso, zeleninu a pridáte obsah vrecúška. Dobrou správou je, že typické čínske rezance nemusíte kupovať ani pripravovať zvlášť. Pre úplnú jednoduchosť varenia sú už súčasťou balenia. Máte radi Čínu s ľahkým kuracím mäsom? Potom variant Rezance z panvicerestované kura so šampiňónmi alebo kura na karí so zeleninou budú pre vás tým pravým. Pripravujú sa len s kvapkou rastlinného oleja, a tak sa o ľahkosť svojej večer nemusíte vôbec obávať. Kto uprednostňuje bravčové, môže sa tešiť na variant Rezancov z panvice – s mletým mäsom na spôsob ratatouille. Skrátka, s  novou trojicou inšpiratívnych Nápadov máte pestrú, voňavú a ľahkú večeru na stole akoby mávnutím čarovného prútika. Ako zlatý klinec dodáme, že Maggi odľahčila všetky svoje jedinečné Nápady o glutaman aj konzervačné látky.

Prajeme dobrú chuť!

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!