| PORADŇA | 
					 
					
						
						
 Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií.  						 | 
					 
					
						|   | 
					 
				 
			
			
	 | 
	
	
		| 
			Utorok, 04. November,
			,
			Dnes oslavuje Karol		 | 
	 
	
		 | 
	 
	
		|   KATALÓG | 
		Informácie    Pridať firmu  | 
	 
	
		| Móda, módne odevy, bielizeň | 
	Obuv, kabelky | 
	Módne doplnky, klenotníctva | 
	Kozmetika, parfuméria | 
	Skrášľovacie salóny, služby, pobyty | 
	Zdravie, výživa | 
	 
	
		| 
		 Baklažánový kaviár 
			
			
  |  
			
				|   | 
				Spracoval(a) : Monika 
				Dátum : 25.4.2012 | 
				  Späť | 
				 | 
				  Poslať | 
				  | 
			 
			
  |  
			 
			
 Baklažán      1 ks 
Olivový olej  1 dcl 
Pažítka          
Cibuľa          1 ks 
Citrón           1 ks 
Soľ 
Korenie 
  
Baklažán rozkrojíme po dĺžke, osolíme, okoreníme, pokvapkáme olivovým olejom a pečieme zakrytý alobalom 40 minút (180 °C).  Po upečení necháme vychladnúť, vydlabeme, dužinu nasekáme nadrobno, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, pažítku, dochutíme citrónovou šťavou, soľou, korením a za stáleho miešania pridávame olivový olej. 
Podávame na plátkoch pečených zemiakoch. 
   
		Diskusia k článku: 
		
		 | 
	 
	 
	 | 
	
			
				
			
			
				
			
						
	 |