lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
PC REVUE prináša výstavu Notebook EXPO

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 22.3.2012
späť
Späť

Poslať
 

Najčítanejší slovenský počítačový magazín PC REVUE pripravil tretí ročník úspešnej výstavy notebookov a spotrebnej elektroniky na Slovensku Notebook EXPO.

Tretí ročník Notebook EXPO sa bude niesť v duchu ultrabookov. Na výstave sa predstavia všetci známi výrobcovia notebookov, notebookového príslušenstva, nebudú chýbať ani výrobcovia z oblasti spotrebnej elektroniky, softvéru a telekomunikácií. Pôjde o niekoľko slovenských produktových premiér. Ani tento rok nebudú chýbať novinky z výstavy CES v Las Vegas, MWC v BarceloneCeBIT v Hannoveri.


Tento ročník vám prinesie nezabudnuteľné zážitky. Priamo na výstave budete mať možnosť naživo vidieť crash test notebooku Fujitsu.  Budete si môcť vyskúšať extrémnu jazdu ako v skutočnom automobile a nezabudli sme ani na skutočných hráčov. Na Notebook EXPO sa uskutoční finále jedinečného slovenského turnaja v Trackmanii, ktorého víťaz si odnesie vynikajúci hráčsky notebook Alienware. Pripravená je aj relaxačná zóna, množstvo súťaží a sprievodných aktivít.
Na výstave sa budete môcť stretnúť a porozprávať aj s redaktormi PC REVUE, okrem šéfredaktora Ondreja Macka bude prítomný aj jeho zástupca Jozef Orgonáš, ako aj Michal Reiter, Peter Hucík, Roman Kadlec, František Urban a ďalší. Redaktori PC REVUE budú počas celej výstavy k dispozícii návštevníkom v poradenskej sekcii, kde radi poskytnú odbornú pomoc, cenné rady a pomôžu návštevníkom vyriešiť technologické problémy.

 „Po úspešnom druhom ročníku a pozitívnom ohlase čitateľov  sme nemali ani inú možnosť ako zorganizovať tretí ročník tejto výstavy. Hneď po skončení druhého ročníka sme mali množstvo záujemcov o účasť na pokračovaní. Opäť chceme návštevníkom výstavy priniesť najnovšie informácie zo sveta počítačov a ukázať, že informačné technológie nie sú iba pre špecialistov, ale dokážu spríjemniť život každému jednému z nás,“ uviedol Ondrej Macko, šéfredaktor PC REVUE. „V  PC REVUE sa neustále snažíme vzdelávať verejnosť v IT oblasti. Výstava Notebook EXPO, ktorú organizujeme, si kladie za cieľ ukázať ľudskú tvár informačných technológií a hovoriť o nich s ľuďmi v bezprostrednom kontakte,“ dodáva Macko.

Veľkým lákadlom pre návštevníkov sú výnimočné akcie a ceny, ktoré mnohí výrobcovia ponúknu pri príležitosti tejto jedinej výstavy svojho druhu na Slovensku.  Ešte pred výstavou prebieha súťaž o unikátny notebook HP dv6 spolu s tlačiarňou HP Envy. Súťaž nájdu čitatelia v marcovom vydaní magazínu PC REVUE, ako aj na stránkach www.notebookexpo.sk.
Na Notebook EXPO si návštevníci budú môcť kúpiť tričká so štýlovými motívmi PC REVUE a Notebook EXPO, ako aj nálepky na notebook. Pripravené sú aj výhodné akcie na predplatné magazínu PC REVUE exkluzívne iba počas výstavy.

Okrem toho na účastníkov čaká bohatý sprievodný program. Výstava je spojená s prednáškami o novinkách, nových technológiách použitých v prenosných počítačoch, bezpečnosti, mobilnej komunikácii či iných populárnych témach. Spomenieme azda tie, ktoré nemôžete vynechať: prednášku šéfredaktora magazínu PC REVUE Ondreja Macka o najnovších trendoch a produktoch či redaktora Michala Reitera o smartfónoch, ich vývoji a ďalšom smerovaní, prípadne prednášky odborníkov zo spoločností Microsoft, Intel, ESET a mnohých ďalších.
Predstavené budú horúce novinky, ktoré priniesli svetové výstavy počítačov a spotrebnej elektroniky v posledných mesiacoch.

Výstava Notebook EXPO sa koná už 24. marca 2012 v hoteli Crowne Plaza v Bratislave.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!