PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. |
|
|
Piatok, 11. Júl,
,
Dnes oslavuje Milota |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Kurča na kaparách
|
|
Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 17.11.2001 |
 Späť |
|
 Poslať |
|
|
1 kurča, 2 lyžice masla, 1 stredne veľká cibuľa, soľ, mleté čierne korenie, plná lyžica kapár, petržlenová vňať, citrón
Kurča prekrojíme na polovice, odrežeme krídla a stehná, a potom každú polovicu rozdelíme na dva až tri menšie kúsky. Posolíme, okoreníme a na masle z oboch strán opečieme do zlatista. Potom pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, posekanú petržlenovú vňať, popražíme s mäsom a podliate dusíme takmer do mäkka. Pred dohotovením pridáme posekané kapari a chvíľu podusíme. Pred odstavením z ohňa pokvapkáme citrónom.
Diskusia k článku:
|
|
|