lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Aké ste a koho chcete

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 9.8.2001
späť
Späť

Poslať
 

Ak vás najviac zaujímajú:

oči, patríte k tajomnému intuitívnemu typu, ktorý sa vie zamilovať na prvý pohľad. Napriek tomu nikdy nedáte mužovi okamžite najavo, že ste sa zamilovali. Pred stretnutím v spoločnosti dávate prednosť ústraniu, kde v priebehu konverzácie pristúpite na náznaky a dvojzmysly. Ak sa rybka chytí na udičku, milujete oddane a verne.

Váš ideál nemusí byť síce intelektuál v zmysle, večne filozofujúci neprakta, ale šťastná môžete byť iba s mužom, ktorému to myslí. S takým, ktorý dokáže sledovať vašu hru, odhaľovať dvojzmysly, vymýšľať nástrahy a pridá aj niečo navyše.

ústa, ste citlivá a nedôverčivá. Máte rada jasné a nekomplikované vzťahy, bez dramatických scén. Povedať si všetko na rovinu, je pre vás naozaj veľmi dôležité.

Váš ideál: otvorený a chápavý muž, ktorý si síce plnými dúškami užíva život, ale vy ste pre neho jediná. Bude obdivovať vašu povahu aj vaše postoje a bude vám oporou vo všetkých dôležitých veciach.

hrudník, dokážete na seba upútať pozornosť a presadiť sa. Ste odvážna a za tým čo chcete, idete ako baran. Mužom sa to páči. Až na jednu výnimku. V milostnom vzťahu chcú byť tými, ktorí urobia prvý krok. Neberte im pocit, že sú lovcami. Ani myš nenaháňa mačku. Inak budete viac obdivovaná ako milovaná.




Váš ideál: silný, rozhodný a sebaistý chlap. Radšej tmavý ako blond. Telesná krása je pre vás rozhodujúca.

ruky, ste výborný psychológ. Dokážete rýchlo odhadnúť človeka. Hoci ste komunikatívna, neustále sledujete aj mimoverbálnu komunikáciu. Dáte na gestá a intonáciu hlasu, vyžarovanie svojho partnera. Ste veľmi emotívna, preto vás ľudia buď zbožňujú alebo nenávidia.

Váš ideál je vnútorne bohatý a múdry muž, ktorý má čo povedať a svojím šarmom vie upútať pozornosť okolia.

boky zaujímajú ženy, ktoré prvoplánovo hodnotia hlavne zovňajšok. Rada pozorujete mužov a ich pohyby a správanie. Túžite po darčekoch a vzletných vyznaniach. Pre muža je potešením mať vás po boku, ste vždy dobre oblečená a upravená. Milota, porozumenie a tolerancia nie sú však vašou silnou stránkou.

Váš ideál je krásny, rafinovaný, dobre zabezpečený muž, ktorý sa vyzná v móde a v trendoch súčasnosti. Vyhovoval by vám dobre postupujúci manažér, riaditeľ banky, podnikateľ alebo niektorý privatizant.

chrbát, ste spoľahlivá, vyrovnaná pokojná priateľská povaha. Muži vyhľadávajú vašu spoločnosť, nakoľko ste stelesnením ženy, s akou by chceli prežiť život. Ak sa budete správať aj v posteli ako priateľka, vášeň a láska ktorú k vám muži cítia, pomaly vyprchá a budú si hľadať inú milenku. Vy zostanete navždy iba kamarátkou.

Váš ideál je spoľahlivý, vyrovnaný, vnútorne silný harmonický muž, presne taký, ako vy. Pokiaľ sa mu nebude dariť, dokážete mu trpezlivo pomáhať, rovnako ako sa vy spoľahnete na široký chrbát.

ramená, vaším jediným želaním je, byť ukrytá v náručí silného muža. Spí vo vás dievčatko, ktoré sa cíti v mužskej náruči bezpečne. Tú pravú náruč však nie je jednoduché nájsť. Na prvý pohľad totiž pôsobíte stále veselo a sebaisto, preto nemajú muži potrebu chrániť vás.

Váš ideál je spoľahlivý, seriózny, starší altruista.

stehná, nie ste veľmi romantická osoba. Stojíte oboma nohami pevne na zemi. Viete si dokonale zorganizovať svoj život a len ťažko meníte vyšliapané chodníčky. Máte však všetky predpoklady k tomu, raz sa bezhlavo zamilovať, zabudnúť na zdravý rozum a bez ohľadu na následky, sa vrhnúť do dobrodružstva.

Váš ideál je pokojný a vyrovnaný muž. Perfektne by sa k vám hodil matematik, bankový úradník alebo počítačový expert. Napriek technickému talentu, mu nesmie chýbať romantika a fantázia. Musí síce prijať váš realistický spôsob života, ale ak vás občas prekvapí letenkou do Prahy na dobrú večeru, nebudete nič namietať.

genitálie, ste divoká, temperamentná žena. Aspoň v posteli, ale proti sexu mimo postele tiež nemáte námietky. Svoje obete si vyberáte sama a kázalo im dáte najavo, že máte záujem. Mužom, ktorí sa do vás zaľúbia, sa páči vaša irónia a zmyselnosť. Nesmiete však upadnúť do lascívnosti.

Váš ideál? Sympaťák v priliehavom oblečení, z ktorého cítiť niečo živočíšne. Muž, ktorý sa nezačervená, keď ho začnete vyzliekať a ktorý bez problémov vyzlečie vás. Muž, ktorý niečo vydrží.

nohy ste estét. Zaujímate sa o umenie a krásu, ľahostajná vám nie je ani ekológia. Vyznávate zdravý životný štýl a možno ste aj vegetariánka. Rada sa obklopujete krásnymi predmetmi. Mužov považujete za súčasť vonkajšieho sveta. Do svojho života ich púšťate iba zriedka aj to po zrelej úvahe a dôkladnej kontrole harmónie a symetrie.


Váš ideál je štíhly a tichý muž, ktorý vás bude považovať za svoju múzu. Môže byť trošku roztržitý a nervózny a odpustíte mu, ak nebude vždy stopercentný samec, musí však byť čistotný a nikdy sa vám nesmie ukázať v teplákoch , či vliezť do postele vo vyťahanom starom tričku.

Diskusia k článku:

Clanok je velmi dobry.Trochu rusivo tam na mna posobia tie obrazky...hihi.A navyse si myslim,ze clovek,ktory je pritazlivy musi mat "nieco do seba a nieco vyzarovat" ako osobnost.
Neregistrovaný - Katka, 9.8.2001 19:06, kadamkova(`na`)deloitteCE.com
Clanok je velmi dobry.Trochu rusivo tam na mna posobia tie obrazky...hihi.A navyse si myslim,ze clovek,ktory je pritazlivy musi mat "nieco do seba a nieco vyzarovat" ako osobnost.
Neregistrovaný - Katka, 9.8.2001 19:06, kadamkova(`na`)deloitteCE.com
fotografie aj clanok su skvele.Vcera sme mali s kolegaynami zachvat smiechu a museli sme si to vytlacit.Je to po dlhom case vyborne osviezenie :-).
Neregistrovaný - Darma, 10.8.2001 12:07
fotografie aj clanok su skvele.Vcera sme mali s kolegaynami zachvat smiechu a museli sme si to vytlacit.Je to po dlhom case vyborne osviezenie :-).
Neregistrovaný - Darma, 10.8.2001 12:07
Presne tak, najlepsi je ale aj tak ten posledny "Mysiak".Nema niekto jeho adresu? :-))
Neregistrovaný - Matina, 10.8.2001 12:12
Presne tak, najlepsi je ale aj tak ten posledny "Mysiak".Nema niekto jeho adresu? :-))
Neregistrovaný - Matina, 10.8.2001 12:12
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!