lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Taft zvyšuje silu na maximum

  Spracoval(a) : MM
Dátum : 18.4.2011
späť
Späť

Poslať
 

Hľadáte túto jar vzpruhu pre vaše vlasy? Taft od Schwarzkopf s tromi novými inováciami sľubuje, že dodá vašim vlasom maximálnu silu a dokonalý vzhľad. Predstavujeme Taft Power s novou receptúrou Caffeine-Strenght, Taft Power & Fullness a Taft Looks Rough´n Tough.

Ako prvý Taft prináša nový vylepšený rad Taft Power, ktorého úlohou je dodať vlasom silu vďaka posilňujúcej receptúre Caffeine-Strenght pre mega silnú fixáciu a vlasy posilnené od korienkov. Kofeín je známy svojimi povzbudzujúcimi a vzpružujúcimi účinkami a presne také má aj nový, vylepšený rad Taft Power. Či už použijete lak na vlasy, gél alebo vosk, Taft Power zanechá vaše vlasy o 100% posilnené a s perfektnou 24-hodinovou fixáciou.

Inovatívna receptúra Taft Power s provitamínom B dodá vlasom silu a tvar, aby pôsobili viditeľne pevnejšie a plné sily. Zvláčňuje vlasy bez toho, aby ich zanechal na dotyk mastné.

Nová receptúra Taft Power Caffeine-Strenght vzpruží vás i vaše vlasy už od marca  spolu s televíznou reklamou, v ktorej účinkuje top modelka Heidi Klum. Presvedčíte sa, že Taft Power zvyšuje silu na maximum, aby ste na svoj účes mohli byť hrdí  po celých 24 hodín. 

Nový, vylepšený rad Taft Power je doplnený aj o ďalšiu inováciu – rad Power & Fullness. Nový lak a tužidlo Taft Power & Fullness s receptúrou Keratin Hairfiller sú navrhnuté špeciálne pre jemné a tenké vlasy a poskytnú nielen mega silnú fixáciu, ale navrátia vlasom ich silu pre viditeľne hustejší účes. Táto unikátna receptúra vyťaží z vašich vlasov maximum. Taft Power & Fullness dodá jemným a tenkým vlasom viac hustoty a sily – pre najštýlovejší účes, ktorý vydrží.

A na záver niečo pre pánov - Taft  Looks Rough ‘n Tough prvý gél, ktorý poskytne mužským vlasom mega silnú fixáciu a umožní vytvoriť štýlový rozstrapatený účes s matným vzhľadom. To je presne to čo túto sezónu letí. V minulosti bolo možné vytvoriť štýlové chaotické mužské účesy iba pomocou vosku. Vosk dodá vašim vlasom tvar, ale nedodá tú správnu fixáciu. A preto experti Taft vytvorili Taft Looks Rough ‘n Tough, ktorý perfektne zafixuje vlasy a ty dosiahneš štýlový strapatý účes, ako keby si práve vstal z postele, s príťažlivým matným vzhľadom, ktorý vydrží. Prirodzene vyzerajúci look bez nagélovaného vzhľadu. Žiadny iný účes nie je viac sexy! Buď ležérne coolový, ale nie prestylovaný…

Nová receptúra Taft Looks Rough ‘n Tough so stupňom fixácie 5 obsahuje extrémne fixačné zložky obohatené o tvarovací tmel, ktorý umožní vlasy modelovať, zakrúcať a fixovať účes. Navyše nezlepuje vlasy a nezanecháva na nich zvyšky. Drsný ako guma, silno tužiaci ako extrémny gél. Taft Looks Rough ‘n Tough sa môže nanášať buď na mokré alebo na suché vlasy. Jednoducho nastyluj vlasy prstami, potom si ich vysuš alebo nechaj prirodzene vyschnúť a dosiahni najdrsnejší, najsilnejší účes toho najcoolovejšieho muža. Nanášanie už nemôže byť jednoduchšie – je presne také jednoduché ako vymývanie. 

Nové inovácie od Taft hľadajte v obchodoch od marca v príťažlivom čiernom balení – sľubujú, že vašim vlasom dodajú tú správnu vzpruhu.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!