lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
NAJSLADŠIE VYZNANIE POVEDZ S MILKOU

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 7.2.2011
späť
Späť

Poslať
 

Sviatok svätého Valentína klope na dvere a dáva príležitosť na vyjadrenie citov.  Na webstránke povedztosmilkou.sk si môžete vybrať ten najoriginálnejší spôsob, akým chcete vašej láske alebo milovanému človeku doručiť nežné vyznanie. „Milka v tomto roku okrem tradičných valentínskych praliniek pripravila novinku pre extrovertov, ktorí by najradšej o svojej láske povedali celému svetu, ale myslela aj na tých, ktorí si vyznania nechávajú pre vzácne chvíle vo dvojici,“ prezrádza brand manažérka značky Milka Klára Titlbachová.

 

 

Aj tento rok máte šancu nechať odkaz pre toho, komu ste nestihli už dlhšie nič milé povedať,  alebo tomu, koho veľmi ľúbite, prostredníctvom citylightov. Stačí si vybrať plochu, napísať odkaz a zohnať čo najviac hlasov. „Novinkou je, že desať odkazov s najvyšším počtom hlasov postúpi do finále, v ktorom porota jedného šťastlivca posunie až pred televízne kamery,“ dodáva Titlbachová. Jedno posolstvo teda z úst autora zaznie na televíznej obrazovke.

Počas sviatku zamilovaných nespí ani obľúbený Milka Amor, ktorý vyrástol a získal sestru. Obaja vedia spievať, a tak vám uľahčia snahu o originálne vyznanie lásky. Spievaný odkaz je vašim spojencom na ceste za najoriginálnejším vyznaním.

 

Sviatok svätého Valentína má mnoho zástancov i odporcov a o jeho patrónovi kolujú tisíce zaručených právd. Pre jedných svätec, pre iných vymyslená postava. Či už veríte poverám alebo k sviatku pristupujete racionálne, či chcete ľúbostné vyznanie zverejniť alebo v súkromí šepkať svojej láske do uška, máte príležitosť vyjadriť pocity originálne a sladko. Aj bez slov môžete svojich milovaných, najbližších a ľúbených potešiť pralinkami I love Milka.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!