| PORADŇA | 
					 
					
						
						
 Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií.  						 | 
					 
					
						|   | 
					 
				 
			
			
	 | 
	
	
		| 
			Utorok, 04. November,
			,
			Dnes oslavuje Karol		 | 
	 
	
		 | 
	 
	
		|   KATALÓG | 
		Informácie    Pridať firmu  | 
	 
	
		| Móda, módne odevy, bielizeň | 
	Obuv, kabelky | 
	Módne doplnky, klenotníctva | 
	Kozmetika, parfuméria | 
	Skrášľovacie salóny, služby, pobyty | 
	Zdravie, výživa | 
	 
	
		| 
		 Crostini 
			
			
  |  
			
				|   | 
				Spracoval(a) : Dušan 
				Dátum : 18.11.2010 | 
				  Späť | 
				 | 
				  Poslať | 
				  | 
			 
			
  |  
			 
			
Pripravujem ich zo starších rožkov alebo bagety, ktoré nakrájam na kolieska a potriem olúpaným cesnakom.  
Navrch poukladám nadrobno nasekané paradajky premiešané so sušenou bazalkou alebo oreganom, strúhaným parmezánom, soľou, korením a trochou olivového oleja.  
Občas k tomu všetkému pridám ešte pesto alebo nasekané olivy, crostini poukladám na plech a zapečiem v rúre pri 200 °C (funkcia gril) na najvyššej koľajničke. 
 
  
www.culinaria.sk 
foto: Dušan Kristek   
		Diskusia k článku: 
		Pre mna su kalnde veci v tomto roku tieto:- Vinaren Fine   Bouche Bratislava- Shtoor- Rozmach all you can eat podnikov v BA- Zlepsenie na vianocnych trhoch v BA- Slovak food festival na hrade- Vznik  pivarni na urovni  v BA   Sladovna, Beer palace, Bratislavsky mestiansky pivovarCelkovo vitam pomaly, ale predsa pozitivny progres gastronomie v BA. Je to este stale ospale, ale je to citit. Neregistrovaný - DeBGjJAkaJa, 29.2.2012 09:49, 838004331(`na`)qq.com,  
		 | 
	 
	 
	 | 
	
			
				
			
			
				
			
						
	 |