lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Zlatica Puškárová sa pripojila k boju za zdravé prsia – stala sa tvárou projektu AVON proti rakovine prsníka!

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 27.5.2010
späť
Späť

Poslať
 

Úspešná moderátorka a držiteľka viacerých televíznych ocenení Zlatica Puškárová sa pridala k známym slovenským osobnostiam, ktoré podporujú projekt AVON proti rakovine prsníka. Moderátorka spolu s ďalšími tvárami projektu podporí aj 2. ročník AVON POCHODU proti rakovine prsníka, ktorý sa uskutoční 19. júna 2010 v Košiciach.

 

 

 

Páči sa mi, ako AVON citlivo otvoril trinástu komnatu mnohých žien, originálne zbúral predsudky a ukázal spoločnosti, že táto téma vôbec nemusí byť tabu,“ vysvetlila svoju motiváciu pripojiť sa k projektu Zlatica. „V trápení je najhoršia osamelosť a preto je veľmi sympatické, že mnohým ženám môžeme takto verejne ukázať svoju podporu.“

Zlatica Puškárová je stálicou slovenského moderátorského výslnia, rešpektovanou redaktorkou a novinárkou. Okrem početných pracovných úspechov a získania viacerých televíznych ocenení sa nedávno stala matkou synčeka Leonarda, čím zavŕšila svoje šťastie aj v súkromnej oblasti. „Radosť z materstva a napĺňanie pracovných ambícií je kombinácia typická pre viaceré slovenské ženy, čím sa Zlatica stáva symbolom súčasnej aktívnej ženy. Veľmi sa tešíme, že Zlatica prijala našu ponuku na spoluprácu a veríme, že jej charizma a popularita prispeje k šíreniu hlavného posolstva nášho projektu, a tým je apelovať na ženy, aby sa starali o svoje zdravie,“ uviedla Magdaléna Drsová, riaditeľka pre PR a reklamu ČR a SR,  AVON Cosmetics.  

 

 

 

AVON POCHOD PROTI RAKOVINE PRSNÍKA – 19. jún 2010, Košice

 

Vyjadriť podporu  v boji proti rakovine prsníka všetkým, ktorí sa s ňou v nejakej forme stretli, si kladie za cieľ 2. ročník slovenského AVON POCHODU proti rakovine prsníka. AVON POCHOD sa uskutoční 19. júna 2010 v Košiciach a svoju účasť okrem Zlatice Puškárovej prisľúbili aj ďalšie známe osobnosti slovenského spoločenského života, ktoré podporujú projekt AVON proti rakovine prsníka: Ada Straková, Nora Beňačková, Alena Heribanová, Beáta Dubasová, Henrieta Mičkovicová, Hana Rapantová, Dara Rolins, Karin Habšudová, Jana Kirschner, Martin Pyco Rausch, Maroš Kramár a Braňo Bruno Ciberej.

 

Vstupenka na AVON POCHOD

Vstupenkou na túto výnimočnú akciu je Tričko zdravé prsia, ktorého kúpou prispieva každý pochodujúci na boj proti rakovine prsníka. Tričko zdravé prsia si môžete zakúpiť prostredníctvom svojej AVON Lady/ AVON Gentlemana, objednať na internetovej stránke www.zdraveprsia.sk, alebo zakúpiť v deň akcie priamo na mieste podujatia od 13.00 hod. Tričko zdravé prsia je v ponuke v dámskej a pánskej verzii v rôznych veľkostiach a jeho cena je 10,00 €.

Všetky získané finančné prostriedky z akcie budú venované na aktivity v boji proti tejto zákernej chorobe. Viac informácií o AVON POCHODE proti rakovine prsníka sa dozviete aj na www.zdraveprsia.sk, internetovej stránke spoločnosti AVON venovanej problematike rakoviny prsníka.

 

Program AVON POCHODU

Program AVON POCHODU s registráciou účastníkov začína o 13.00 hod. na Hlavnej ulici v Košiciach pri súsoší Immaculata a potrvá do 15.00 hod., kedy sa AVON POCHOD slávnostne odštartuje. Trasa POCHODU povedie historickým  centrom Košíc a končí sa opäť na Hlavnej ulici. Na zúčastnených čaká bohatý sprievodný program na štarte aj v cieli AVON POCHODU napr. vystúpenie Jany Kirschner, Dary Rolins, Beáty Dubasovej, Martina Chodúra v sprievode 40-členného symfonického orchestra Viva Musica!, ale aj Desmodu, IMT Smile a tiež stretnutie so známymi osobnosťami, ktoré sú tvárami projektu AVON proti rakovine prsníka.

 

Trasa AVON POCHODU: Hlavná ulica pri súsoší Immaculata – Dolná brána -  Mlynská ulica, okolo Jakabovho paláca - prechod mostom smerom k Železničnej stanici - prechod Mestským parkom - prechod mostom smerom na Podtatranského ul. - Štefánikova ulica - Kasárenské námestie - Hlavná ulica pri súsoší Immaculata.

 

Ďakujeme za podporu a tešíme sa na vašu účasť!

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!