Suroviny (na 4 porcie):
§  200 g strukov cukrového hrášku
§  100 g zemiakov
§  1 červená paprika
§  250 g cherry paradajok
§  4 listy dubového šalátu
§  5 listov šalátu lollo biondo
§  60 g potočnice
§  parmezán na ozdobu
Cesnakové krutóny
§  3 plátky ciabaty
§  3 lyžice olivového oleja
§  1 strúčik cesnaku
Dressing:
§  2 lyžice olivového oleja
§  1 lyžica majolenky Hellmann´s
§  1 lyžica kyslej smotany
§  2 lyžice citrónovej šťavy 
§  15 g hnedého cukru 
§  drvené korenie
 
 
Príprava: 
Struky, zemiaky, papriku a paradajky nakrájame na kúsky, šaláty umyjeme, necháme odkvapkať 
a natrháme, potom všetko premiešame. Plátky ciabaty nakrájame na kocky. Na panvici rozohrejeme olivový olej s prelisovaným cesnakom, pridáme ciabatu a opečieme do zlatista. Opečenú ciabatu položíme na papierový obrúsok a zbavíme prebytočného tuku. Suroviny na dressing šľaháme 
asi 2 minúty elektrickým šľahačom. Pred podávaním nalejeme hotový dressing na zmes zeleniny 
a posypeme cesnakovými krutónmi a hoblinkami parmezánu.