lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 18. Apríl, , Dnes oslavuje Valér
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Majster sveta 2009 miešal kokteily na Relax show

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 1.11.2009
späť
Späť

Poslať
 

V priestoroch Golf Relax konala barmanská show a  workshop o kokteiloch. Barmanské umenie a zručnosti predviedli nielen pozvaní barmani, ale aj majster sveta 2009 v miešaní kokteilov Vladimír Baňák, ktorý  si tento titul nedávno doniesol z majstrovstiev Medzinárodnej barmanskej asociácie v Berlíne. Počas show lietali nielen poháre, ale aj fľaše a ďalšie barmanské náradie J.

 

Špeciálny hosť podujatia a majster sveta v miešaní kokteilov všetkým zúčastneným prezradil tajomstvo prípravy dobrého kokteilu: „Tajomstvom prípravy chutného kokteilu je predovšetkým fantázia a tvorivosť autora. A samozrejme výber kvalitných surovín vrátane výbavy základného barmanského náradia“. Podľa V. Baňáka by v každom domácom bare nemal chýbať šejker a drvítko na ovocie či zeleninu.

 

Ďalším krokom je správny výber surovín. „Dôležité je pripravovať kokteil z kvalitných ovocných štiav a čerstvého ovocia či byliniek“ dodal V. Baňák.  Aj preto boli kokteily na podujatí pripravované z ovocných štiav Relax, ktoré sú garanciou vysokej kvality a výbornej chuti. Miešali sa tradičné kokteily ako Pina Colada, Mojito či Cape Cod, ale aj exotické a netradičné drinky ako Cactus Experience, Tropic paradise a ďalšie.  Stretnutie vyvrcholilo súťažou v mixovaní kokteilov pre zúčastnené médiá. O výhercovi rozhodla porota v zložení Vladimíra Baňáka, Hany Slaninkovej a Romana Bomboša. Autorom výherného kokteilu sa stala moderátorka Slovenského rozhlasu Ľuba Hargašová.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!