| PORADŇA | 
					 
					
						
						
 Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií.  						 | 
					 
					
						|   | 
					 
				 
			
			
	 | 
	
	
		| 
			Utorok, 04. November,
			,
			Dnes oslavuje Karol		 | 
	 
	
		 | 
	 
	
		|   KATALÓG | 
		Informácie    Pridať firmu  | 
	 
	
		| Móda, módne odevy, bielizeň | 
	Obuv, kabelky | 
	Módne doplnky, klenotníctva | 
	Kozmetika, parfuméria | 
	Skrášľovacie salóny, služby, pobyty | 
	Zdravie, výživa | 
	 
	
		| 
		 Paella 
			
			
  |  
			
				|   | 
				Spracoval(a) : Janka  
				Dátum : 16.7.2009 | 
				  Späť | 
				 | 
				  Poslať | 
				  | 
			 
			
  |  
			 
			
6 kuracích dolných stehienok 
Mrazený hrášok 
1 hrnček dlhozrnnej ryže 
2 hrnčeky kuracieho vývaru 
½ hrnčeka sekaných paradajok 
150g darov mora očistených 
1 šalotka posekaná 
1 šálka suchého vína 
1 strúčik cesnaku posekaný 
1 stredne veľká červená paprika 
1 stredne veľká oranžová paprika 
1čl šafránu 
  
Na panvici osmažíme cibuľku, cesnak a stehienka po 2 minútky z každej strany, odložíme mäsko nabok a na cibuľku vysypeme ryžu a miešame kým nezosklovatie, prilejeme víno a miešame, kým sa víno nevstrebe. Potom pridáme šafrán, vývar, papriku, soľ, korenie a stehienka a necháme pod pokrievkou pomaličky dusiť. 10 minút pred dovarením (keď sa vstrebe voda z povrchu ryže) pridáme morské živočíchy a  hrášok. Podávame s osminkami citróna.   
		Diskusia k článku: 
		Ja takto zvyknem robiť paelu / po slovensky rizoto/. Uvarím vo vode ryžu a pridám na panvicu s ol.olejom a cibulou to, čo dom dal. A je to super. raz je to zeleninová paela, raz s morskými plodmi, raz kuracia. Podľa toho čo doma máme. Neregistrovaný - katoka, 17.7.2009 15:26, bruno17(`na`)post.sk, Na kuracie mäsko / pokiaĺ nie je v marináde / 2 + 10 minút veľmi nestačia. Aspoň to je moja skúsenosť. Kuracie mäsko má byť tiež dobre uvarené, alebo prepečené. Neregistrovaný - katoka, 17.7.2009 15:29, bruno17(`na`)post.sk,  
		 | 
	 
	 
	 | 
	
			
				
			
			
				
			
						
	 |