lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
VŠETKO PRE LEPŠÍ POCIT ZO ŽIVOTA

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 6.3.2009
späť
Späť

Poslať
 

Koľkokrát si za deň poviete, že by ste chceli vyzerať a cítiť sa lepšie? Že by ste mali začať cvičiť, relaxovať, venovať sa sebe samej? Máme pre Vás návrh ako na to!

 

Určite ste už o ňom počuli. Fitness a relax centrum Factory Pro s rozlohou 2 700 m2 ponúka komplexné služby v oblasti fitness & wellness do slova a do písmena. Široké spektrum športových aktivít - individuálnych i skupinových - umožňuje každému efektívne využiť svoj voľný čas. Nehovoriac o profesionálnom personálnom zabezpečení skvelými inštruktormi, ak by ste potrebovali poradiť, či usmerniť. „Zákazníci určite ocenia i úžasný priestor umocnený krásnym výhľadom, presvetlený denným svetlom. Snažili sme sa vyjsť v ústrety každému z potenciálnych návštevníkov. Priatelia, rodiny s deťmi, či jednotlivci tu môžu stráviť množstvo príjemných chvíľ a urobiť niečo pre seba a svoje zdravie. Výhodou je, že rodičom radi postrážime ich detičky, aby si mohli v pokoji spolu zaplávať či stráviť čas v saune,“ hovorí Mgr. Lea Sameková, Club manager fitnesscentra Factory Pro.

 

Fitness centrum

 

Pokrýva rozlohu okolo 650 m2. Skrýva v sebe najväčšiu kardio zónu na Slovensku, vybavenú strojmi Technogym. K dispozícii je 12 bežiacich pásov, 8 synchro trenažérov, 3 stepre, 1 simulátor korčuľovania WAVE, 1 top trenažér pre kardiotréning so zaťažením hornej časti tela, 4 stacionárne bicykle s opierkou chrbta, 6 klasických stacionárnych bicyklov a dokonca aj 3 veslárske trenažéry.

 

Náročnejšiu klientelu určite zaujme rada posilňovacích strojov značky Technogym. „Zaujímavosťou je, že novú líniu PURE STRENGHT vytvorili špeciálne pre Olympijské hry v Pekingu 2008, kde bola k dispozícii športovcom v olympijskej dedine. Najmodernejšie stroje zaručujú dokonalú biomechaniku pohybu pri cvičení.“ vysvetľuje Dušan Seliga, manažér posilňovne a fitness expert.

 

Kruhový tréning

Výnimočnosťou je kruhový tréning umožňujúci trénovať kondíciu, spevňovať svalstvo a spaľovať podkožný tuk a to všetko naraz počas jedného tréningu v nastavenom čase. Ide o technicky nenáročné, no veľmi efektívne cvičenie. Kruhový tréning umožňuje každému účastníkovi určiť si svoju vlastnú intenzitu cvičenia.

 

Indoor cycling

Hodina na špeciálnych stacionárnych bicykloch je vedená inštruktorom za sprievodu motivujúcej hudby. Ide o aeróbne cvičenie zamerané na rozvoj kondície a odbúranie tukových zásob. Kardiovaskulárny tréning, pri ktorom dochádza k formovaniu svalstva stehien a zadku. Záťaž si volí každý podľa svojich individuálnych schopností.

 

Aerobic

Tí, ktorí si chcú zacvičiť pod dohľadom inštruktora a preferujú skupinové cvičenie v spojení s hudbou, si určite prídu na svoje. V ponuke nájdu rôzne druhy aerobiku a posilňovacích cvičení. Popri tom sa určite zabavia a zabudnú na každodenné starosti. Výhodou sú rôzne typy a formy tejto aktivity, stačí si vybrať podľa svojho naturelu a momentálnej nálady:

- Bosu

- Dance aerobic

- Fat burner

- Mix aerobic

- Step aerobic

- Body work

- P-class

- Tae-bo

 

Body & Mind

Potrebujete vypnúť a zrelaxovať svoje telo a myseľ? Načerpať energiu a silu, uvedomiť seba samého a využiť toto poznanie vo svoj prospech? Nájdite čas, kedy sa zastavíte a strávite čas so sebou, svojimi myšlienkami... Skúste sa zahriať v skorých studených ránach a večer sa ukľudniť po fyzicky a psychicky namáhavom dni.

- Power jóga

- Pilates

 

Cvičenie pre deti

Zamerané na rozvoj základných pohybových schopností a zručností, špecifických pre daný detský vek.

- Yamaha

- Aerobic pre deti

 

To nie je všetko!

 

Factory Pro ponúka najväčšie relaxačné centrum v Bratislave. K dispozícii je 20 m relaxačný bazén, jacuzzi, fínska sauna, biosauna, aromapara-hamman a oddychová zóna. To všetko v jednom priestore a na jedinom mieste!

Kto potrebuje súkromie, nájde tu aj privátny klub s vlastnou jacuzzi a fínskou saunou, kde si po náročnom dni môže v luxuse užiť chvíle plné relaxu.

 

V priestoroch recepcie sú k dispozícii 3 najnovšie soláriá ISO-Italia®, spĺňajúce európske normy pre zdravé opaľovanie.

 

Po náročnom tréningu Factory Pro ponúka doplnky výživy z bohatej ponuky fitness baru, podporujúce spaľovanie tukov, zlepšujúce športový výkon. Rovnako doplnky vhodné na budovanie a rast svalovej hmoty, či nápoje urýchľujúce regeneráciu. V bare si návštevník môže vybrať aj zo širokej ponuky čajov a kávy, cukroviniek a nealkoholických nápojov.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!