lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Svetová novinka od značky Wilkinson dorazila na Slovensko

  Spracoval(a) : Wilkinson
Dátum : 11.11.2008
späť
Späť

Poslať
 

Značka Wilkinson prináša mužom novinku Quattro Titanium Precision – unikátny holiaci strojček, ktorý spája mokré a suché holenie vďaka zastrihávaču na úpravu fúzov. Ten je súčasťou holiaceho strojčeka. Podľa prieskumov značky Wilkinson muži vnímajú fúzy ako súčasť svojho imidžu, ktorý vyjadruje ich osobnosť a štýl.

Experimentovanie s fúzami je pre mladých mužov dôležité. Až 54 % mužov vo veku 18 – 25 rokov si v priebehu posledných 3 mesiacov pestovalo fúzy, briadku alebo bokombrady. S Wilkinson Quattro Titanium Precision si môžu muži upraviť fúzy rôznymi zostrihmi a zvýrazniť tak svoj osobný imidž. Wilkinson Quattro Titanium Precision má navyše dynamický a mužný dizajn.

Značka Wilkinson uviedla na trh nový holiaci strojček Quattro Titanium Precision, ktorého súčasťou je zastrihávač fúzov na batérie. Quattro Titanium Precision dokáže fúzy oholiť, zarovnať a zastrihnúť. Tým odpadávajú starosti s kúpeľnou plnou najrôznejších holiacich a strihacích potrieb. Muži určite ocenia unikátny zastrihávací nástavec, ktorým si jednoducho upravia briadku, bokombrady alebo fúzy a vytvoria si ďalšie zaujímavé kreácie. Nastaviteľný hrebeň ponúka tri úrovne zastrihávania – pre dĺžku fúzov 2 mm, 4 mm a 6 mm. Zmena zostrihu fúzov je pre mužov najrýchlejší spôsob ako výrazne zmeniť svoj imidž. S Quattro Titanium Precision to bude hračka.

Dizajn Wilkinson Quattro Titanium Precision je dynamický a mužný. Strojček je navrhnutý tak, aby poskytoval 100% kontrolu pri manipulácii, má ergonomickú rukoväť pre lepšie uchopenie a je dostatočne mobilný a skladný. Pritom sa nemusíte báť malého výkonu – Wilkinson Quattro Titanium Precision sa vyrovná väčším, batériou napájaným zastrihovačom. Vodotesné uzavretie a technológie minimálneho trenia zabránia poškodeniu batérie.

Holiaci strojček Wilkinson Quattro Titanium Precision je kompatibilný s hlavicou obľúbeného Wilkinson Quattro Titanium. Čepieľky sú pokryté tenkou vrstvou titánu, ktorá predlžuje ich životnosť. Na hlavici sú mikro lamely, ktoré chlp narovnajú a dopomôžu k ešte hladšiemu oholeniu. Oholenú tvár jemne ošetrí prúžok s Aloe, vitamínom E a B. Súčasťou hlavice je aj piata zarovnávacia čepeľ pre pohodlné oholenie nedostupných miest a zarovnanie fúzov.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!