lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Ako prežiť zimu

  Spracoval(a) : Silvia Petrasova
Dátum : 22.12.2000
späť
Späť

Poslať
 



Každé ráno začínate, zrejme podľa vzoru mám a starých mám, s rohlíkom, maslom, marmeládou, syrom a salámou… Skúste namiesto toho vytlačiť šťavu z troch pomarančov a zmixovať ovocie /môže byť aj mrazené/ s jogurtom. Takéto raňajky vám nezaťažia žalúdok a je v nich dostatok vitamínov aj vápnika. Úplne najideálnejšie ovocie, ktoré si môžete vybrať, sú čučoriedky. Podporujú činnosť mozgu a tak vám to bude v práci perfektne páliť.

Pamätáte sa ešte čo za vami kričala mama, keď ste boli malí a šli ste von? „Máš čapicu?“ Dnes to isté vyžadujete od svojich detí, ale na seba pritom zabúdate. Rozhodne by ste však v tomto smere nemali zanedbávať ani seba. Tento rok sú in baretky aj klobúčiky. Najideálnejšie je, ak máte set čapicu, rukavice a šálik v rovnakých žiarivých farbách. Absolútnym hitom je kožušina. Ak je teda váš set z kožušiny, alebo pošitý kúskami kožušiny budete naprosto „in“.

Je jedno či máte sladkých „násť“, alebo vás už oslovujú trhovníci večným titulom „mladá pani“, v zime potrebujete kvalitný, výživný krém. Mráz a prechody zo zimy do vykúrených priestorov dávajú pleti mimoriadne zabrať. Našťastie už pominuli časy, kedy sa v zime nedal používať hydratačný krém. Dnes je bohatá ponuka všetkých druhou krémov vhodných do každého počasia. Stačí si vybrať ten svoj. Rovnako dôkladne, ako si krémujete tvár, si krémujte aj ruky, lakte a krk. Ináč budete vyzerať ako Morlor. To zrejme nechcete. In je pestovať si pleť a nič nenechať na náhodu.

Vonku je sychravo a vás pri predstave, že tam budete musieť ísť chytá depresia? Zasvieťte čo najviac svetiel v byte, svetlo je najlepší liek na depresiu. Potom si zo šatníka vyberte pestré oblečenie. Veselé a jasné farby sú in a vrátia jas aj do vašej duše. Tento rok letí kocka, najmä červeno, modro, zelená. Prúžok v tých istých farbách a zlatá. Zlaté sú kabelky, zlaté je líčenie, zlaté sú doplnky, zlaté sú šaty aj šperky – najmä na večer. A pokojne už môžete začať nosiť červenú, v ktorej by ste podľa Armaniho, La Croix a Donny Karan mali privítať jar. Červená vás prehreje a dodá vám energiu. Okrem toho dodáva pleti jemný ružový nádych, čo oceníte najmä, keď ste zelené od zimy.

Okrem oblečenia vám náladu zlepšia aj šperky a kolínska. In - šperky, ak nie sú zlaté, by sa mali jagať, ako platina s briliantmi. Vôbec však nie je na chybou, ak nie sú pravé. Bižutéria totiž oslávila svoj veľký návrat, aj keď to ešte na Slovensku nevidno.
V zime, by ste nemali mať rovnakú kolínsku ako v lete. Zimná kolínska by mala byť omnoho ťažšia, výraznejšia a „hrejivejšia“, ako letná. Celoživotná a celoročná vernosť jednej značke je prežitok. Aj vy ste v zime iná, ako v lete. Dajte to najavo svojou vôňou.

Veľmi často sú ženy traumatizované tým, že v zime priberú. Je to normálne. V zime človeku chutia výdatnejšie jedlá a telo pri vytváraní tepla potrebuje viacej kalórií. Ak sa kvôli tomu máte týrať, dajte si dva mesiace bez váženia. Zimné oblečenie prebytočné kilá ukryje. Navyše si priznajte, že ak máte depresiu, hoci aj z priberania, riešite ju väčšinou konzumáciou sladkostí. Keď vám začnú tiecť slinky, spomeňte si na vedecký výskum, ktorý dokazuje, že čokoláda je zdravá pre srdcovo-cievny systém. Navyše podporuje dobrú náladu a keď si ju dáte pred jedlom, neskonzumujete toho ani spolovice toľko, ako zvyčajne. Čokoláda je in.

Mnohým ženám pribudnú vrásky z toho, že musia v zime šoférovať. Preto si nezabudnite prezuť auto do zimných pneumatík, ktoré vám to uľahčia. Skontrolujte si, či stierače stierajú, svetlá svietia a baterka funguje. Ak je vonku naozaj neznesiteľne mokro a klzko, choďte radšej taxíkom. Je to lacnejšie, ako spoluúčasť na poistke v prípade havárie. Traumatizovaný človek ľahšie robí chyby, preto je in odhadnúť svoje schopnosti..

A jedna rada na záver. Aj keď sa vám vôbec nechce, snažte sa usmievať. Úsmev je in a je nákazlivý. Ak sa stretávate s usmiatymi ľuďmi, zima vám prejde omnoho rýchlejšie. Tento rok môže úsmev na vašej tvári vyvolať aj predpoveď počasia, zatiaľ sa teplota stále drží okolo osem stupňov.







Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!