| PORADŇA | 
					 
					
						
						
 Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií.  						 | 
					 
					
						|   | 
					 
				 
			
			
	 | 
	
	
		| 
			Utorok, 04. November,
			,
			Dnes oslavuje Karol		 | 
	 
	
		 | 
	 
	
		|   KATALÓG | 
		Informácie    Pridať firmu  | 
	 
	
		| Móda, módne odevy, bielizeň | 
	Obuv, kabelky | 
	Módne doplnky, klenotníctva | 
	Kozmetika, parfuméria | 
	Skrášľovacie salóny, služby, pobyty | 
	Zdravie, výživa | 
	 
	
		| 
		 Plnené cukety Rio Mare 
			
			
  |  
			
				|   | 
				Spracoval(a) : Jana Osuská 
				Dátum : 16.7.2007 | 
				  Späť | 
				 | 
				  Poslať | 
				  | 
			 
			
  |  
			 
			
 Ingrediencie pre 4 porcie: 6 menších čerstvých cukiet 2 x 160 g tuniaka RIO MARE vo vlastnej šťave 2 vajcia 70 g strúhaného parmezánu 1 čajová lyžička nasekaného petržlenu 70 g strúhanky soľ, čierne mleté korenie  mlieko paradajkové pyré 
Príprava: Cukety povaríme asi 8 minút. Necháme ich ochladnúť, po dĺžke rozkrojíme a odstránime semienka. V mlieku si namočíme strúhanku. Rozdrveného tuniaka zmiešame postupne s ostatnými ingredienciami  a pridáme odkvapkanú strúhanku. Zmes osolíme a okoreníme, naplníme ňou rozkrájané cukety a polejeme paradajkovým pyré. Takto pripravené cukety položíme na vymastený plech a v predohriatej rúre na 200°C pečieme asi 20 minút. Jedlo možno podávať teplé, ale skvele chutí aj studené. 
  
   
		Diskusia k článku: 
		Tym syrom to chuti, inak by to nemalo chut, treba to zapiect syrom aby to chutilo.  Neregistrovaný - Karli, 16.7.2007 22:48 
		 | 
	 
	 
	 | 
	
			
				
			
			
				
			
						
	 |