lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Doprajte svojej pleti ionizačný kúpeľ

  Spracoval(a) : Jana Markušová
Dátum : 28.3.2007
späť
Späť

Poslať
 

Hladká a čistá pleť bez vrások je snom každej ženy, avšak v domácom prostredí a s použitím tradičných prostriedkov sa nikdy nedajú dosiahnuť dokonalé výsledky. Kozmetické salóny síce ponúkajú profesionálne prostriedky pre starostlivosť o pleť, avšak nie každá z nás si ju môže dopriať tak často, ako by to jej pleť potrebovala. Panasonic preto vyvinul ionizačný parný kúpeľ Panasonic ES2424, teda prístroj, ktorý prináša profesionálnu starostlivosť o pleť v domácom prostredí. Ionizačný kúpeľ pokožku nielen dôkladne vyčistí, ale zároveň dodá pleti potrebnú vlhkosť a vyhladí vrásky.  

Využitie pary na čistenie a hydratáciu pleti nie je žiadnou novinkou, avšak bežné naparovače využívajú veľké častice pary, ktoré nemôžu preniknúť do hĺbky pokožky a zostávajú na povrchu. Ionizačný parný kúpeľ Panasonic preto využíva paru, ktorá je rozložená na iónové nanočastice. Tie prenikajú hlboko do pokožky - priamo do keratínovej vrstvy, kde sa nachádzajú zrohovatené bunky. Spolu s nimi sa tak do pleti dostane potrebná vlhkosť, ktorá hydratuje pleť zvnútra. Následné uzavretie pórov zachová vlhkosť vo vnútri pleti tak, aby bunky v keratínovej vrstve zostali pružné. Para v prístroji, ohriata na 42 °C, spôsobuje v pokožke termošok. Vďaka nemu sa v koži aktivuje kolagén, ktorý priamo ovplyvňuje vypnutie pleti.

Ionizačný parný kúpeľ Panasonic teda výrazne ovplyvní obsah vlhkosti v pleti a blahodárne pôsobí na prejavy suchej pleti. Už po prvom použití dôjde k vyrovnaniu hladiny mazu a pleť získa späť svoju hebkosť. Citlivá pleť okolo očí je pružnejšia a žiarivejšia.

Dlhodobé testovanie prístroja na mníchovskej dermatologickej klinike preukázalo, že pri pravidelnom používaní sa u pacientok zlepšil celkový stav pleti tváre, ktorá bola dostatočne hydratovaná. Suchá a mastná pleť žien, ktoré prístroj používali, bola vláčna, hebká a vďaka evidentnému rozjasneniu pôsobila mladšie. Z výsledkov testu jasne vyplynulo, že prístroj stimuluje povädnutú pleť, zvyšuje jej jas a hebkosť a vyhladzuje vrásky. Je vhodný najmä pre tie ženy, ktoré chcú zabrániť prejavom predčasného starnutia pleti, ako sú strata pružnosti a hebkosti pokožky a prvé vrásky.

Použitie ionizačného kúpeľa Panasonic je pritom jednoduché. Stačí prístroj zapojiť do siete, zapnúť ionizačnú lampu a približne po 30 sekundách začne vystupovať ionizačná para. Nastavením trysky do potrebnej polohy a otáčaním tváre do strán zaistíte rovnomerné rozloženie pary na celej ploche tváre. Je dobré venovať zvláštnu pozornosť oblasti nosa a problematickej T zóne. Po skončení kúry tvár osušíte jemným papierovým obrúskom a nanesiete na ňu pleťové mlieko a hydratačnú emulziu.


Diskusia k článku:

Zaujímala by ma cena prístroja.
Neregistrovaný - žena, 28.3.2007 09:38
v internetovom obchode vyse 4.500,- SKK
Neregistrovaný - mandragora, 28.3.2007 11:35
na to, ako ide dole Euro k SKK, je to dost drahe...
Neregistrovaný - , 28.3.2007 11:45
zaujímala by ma či mi ho zašlú poštou, kto a za koľko
Neregistrovaný - oli8181, 27.9.2007 15:41, oli8181(`na`)azet.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!