lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Kolekcia Stelly McCartney zmizla do desiatich minút

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 13.3.2007
späť
Späť

Poslať
 

Stovky žien zaplavili v pondelok ráno obchodný dom Target v austrálskom Sydney, kde po prvý raz predstavila novú kolekciu britská módna návrhárka Stella McCartney. Zhruba tri stovky po móde bažiacich zákazníčok, z ktorých mnohé stáli pred obchodom aj dve a pol hodiny pred otvorením, ho doslova zaplavili, keď sa po prvý raz v Austrálii začali predávať modely známej návrhárky.

"Vyzliekali figuríny, doťahovali sa medzi sebou o jednotlivé kusy oblečenia. Bolo to absurdné," povedala jedna zo šokovaných zákazníčok potom, čo poličky obchodu zostali po nákupnej mánii vybielené. Podobne ako v Sydney na tom boli aj ďalšie obchodné domy siete Target v krajine. V priemere trvalo iba 10 minút, kým nebolo z novej kolekcie čo predávať. "Niekto mi vytrhol sako priamo z rúk," povedala istá zákazníčka pre denník Daily Telegraph. Medzi prvými predanými vecami boli hodvábne šaty v prepočte za 3 600 korún, neskôr zmizli i doplnky za 600 korún.

McCartney predstavila svoju vlastnú módnu značku v roku 2001 pod ochrannými krídlami spoločnosti Gucci a medzi jej najznámejšie klientky a priateľky patria hviezdy ako Kate Moss či Madonna. Návrhárka vytvorila v roku 2004 športovú kolekciu pre značku Adidas, o rok neskôr vytvorila kolekciu pre švédsku spoločnosť H&M. V rozhovore pre Daily Telegraph, McCartney vyhlásila, že jednou z jej najväčších inšpirácií bola jej matka, bojovníčka za práva zvierat Linda McCartney. "Mama bola mojou obrovskou módnou ikonou. Milovala som jej prirodzenú zvodnosť i jej prirodzenú odvahu," povedala.

SITA


Diskusia k článku:

nadhera. mat tak 200 000 na nakupy
Neregistrovaný - , 20.3.2007 17:54
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!