PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. |
|
|
Pondelok, 15. September,
,
Dnes oslavuje Jolana |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
POLIEVKA Z GRILOVANÝCH PARADAJOK SO SMOTANOU
|
|
Spracoval(a) : Miriam Kuhlová
Dátum : 14.6.2006 |
 Späť |
|
 Poslať |
|
|
Ingrediencie: 4 porcie 8 kríkových paradajok alebo 32 cherry paradajok 2 lyžice olivového oleja 1 červená cibule 1 vrecúško polievky MAGGI Zo záhradky Cesnaková 2 vetvičky tymianu 1 lyžica nasekaného čerstvého petržlenu 4 plátky na kocky nakrájaného opečeného chleba čerstvo pomleté čierne korenie
Postup: Paradajky a červenú cibuľu rozpolíme a s tymianom rozložíme na plech, pokropíme olivovým olejom, ochutíme čiernym korením a pečieme pod rozpáleným grilom asi 20 minúť, kým sú všetky kúsky zeleniny skoro mäkké a trošku opečené. Z plechu odoberieme cibuľu, odstránime z nej šupku a rozmixujeme na pastu. Plech vyberieme z rúry, odstránime vetvičky tymianu a paradajky s výpekom z plechu rozmixujeme.
Rozmixovanú zmes nalejeme do hotovej polievky MAGGI Zo záhradky Cesnakovej, ktorú sme pripravili podľa návodu. Pridáme petržlen a naložíme na taniere. Podávame s teplými kockami opečeného chleba.
Diskusia k článku:
|
|
|