PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 01. Máj,
,
Dnes oslavuje |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Pečené hrušky s hrozienkami
|
|
Spracoval(a) : Miriam Kuhlová
Dátum : 30.8.2005 |
 Späť |
|
 Poslať |
|
|
SUROVINY: 4 celé hrušky 50 g cukru Šťava z 1 citróna ¼ struku vanilky prekrojeného na polovice 50 g hrozienok namočených v 5 cl calvadosu
POSTUP: Starostlivo ošúpte hrušky, ale stopky nechajte na plodoch. Panvicu Zepter predhrejte a hrušky obalené v cukre opečte dohneda. Pridajte vanilkový struk, hrozienka a citrónovú šťavu. Prikryte, odstavte nádobu zo sporáka a 10 minút nechajte dôjsť. Tento dezert sa môže konzumovať teplý aj studený, v oboch prípadoch je dokonalým doplnkom porcia pistáciovej zmrzliny ozdobená plátkami mandlí.
Recept pre 4 osoby Čas varenia – 5 minút Celkový čas na prípravu – 20 minút
Zdroj: GURMÁN – kniha o varnom systéme Zepter
Diskusia k článku:
|
|
|