lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
VEDELI STE, ŽE ....

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 21.6.2005
späť
Späť

Poslať
 

... v dávnych dobách boli pančuchy len prostriedkom, ako udržať dolnú časť tela v teple a nepripisovala sa im žiadna mimoriadna pozornosť, tobôž nie nejaký estetický efekt.  Až začiatkom 20-teho storočia v dôsledku skracovania sukní sa začali nôžky a s nimi aj pančuchy zviditeľňovať. Počas vojny, keď boli pančuchy úzkoprofilovým tovarom, si ženy pomáhali tak, že si nohy púdrovali a na zadnú časť si kreslili čiernou linkou čiaru – šev tak, aby to vyzeralo ako skutočné pančuchy.

Prvé silonky vynašli ako inak - v Amerike. Spoločnosť DuPont priniesla na trh nylonové pančuchy. Bolo to v roku 1939 po dlhoročnom výzkume. Pančuchové nohavice kopírujúce postavu sa považovali a stále považujú za veľmi sexi a ich skutočný boom nastal v 60-tych rokoch v dobe ultraminisukien. V roku 1983 prišla firma Wolford na trh so samodržiacimi pančuchami, ktoré sa rýchlo stali módnymi favoritmi.

Ako „prišli na svet“ pančuchy v spreji Air Stocking?
S nápadom prišiel japonský vynálezca Yoshiumi Hamada v jedno sparné leto, keď sa jedna z jeho kolegýň sťažovala na nepríjemnosti spojené s povinným nosením pančuchových nohavíc v horúčavách. Oslobodil všetky ženy od takýchto nepríjemností a vyvinul pančuchy v spreji. Že sa mu to podarilo, svedčí aj predaj pančúch Air Stocking. Len v Japonsku sa ich už predalo vyše 25 miliónov kusov!

CHCETE MAŤ KRÁSNE NOHY?

Určite ste už počuli o pančuchách v spreji Air Stocking. Možno si myslíte, že je to len módna novinka, ktorá nie je pre vás. Ale to je omyl! Prečo by ste ju nemali začať používať aj vy? Myslíte si, že je to pre vás pridrahé alebo sa bojíte zdravotných problémov? Zabudnite na to! Tekuté pančuchy Air Stocking sú zložené z tekutého púdra, ktorý obsahuje čiastočky hodvábu. Tieto mikroskopické čiastočky spreja sú identické svojim zložením s pravými hodvábnymi pančuchami. Nohy sa v týchto pančuchách nesťahujú, nepotia sa.

Okrem estetických vlastností, majú Air Stocking aj nezanedbateľné zdravotné pozitíva. Dokonale prekrývajú modriny, jazvy a žilky na nohách a tým dodávajú nohám krásny vzhľad. Obsahujú komplexné aminokyseliny a hydrolyzovaný hodváb, ktoré zaručia pokožke neustály príliv vlhkosti, takže ochraňujú nohy pred vysušením. Mikroskopické čiastočky hodvábu dokonale priľnú k pokožke a neprepustia pot. Air Stocking obsahujú extrakt kofeínu a zeleného čaju, ktorý vynikajúco pôsobí na spevnenie pokožky nôh. Sú vodoodolné a obsahujú UV filter, takže sa pokožka nespáli  a je dokonale chránená pred slnečným žiarením.

Predtým, ako sa pančuchy Air Stocking dostali na slovenský trh, museli prejsť celou radou klinických testovaní, ktoré potvrdili ich zdravotnú nezávadnosť. Certifikáty zo Slovenskej zdravotníckej univerzity, Štátneho zdravotného ústavu, Úradu verejného zdravotníctva SR, či z Ministerstva zdravotníctva to potvrdzujú. Skvelé pančuchy Air Stocking dostanete teraz výhradne v predajniach spoločnosti BEPON. Cena 999,- Sk sa môže zdať spočiatku vysoká, ale pri prepočítaní sa vložené investície vrátia. Pančuchy v spreji sú na 20 až 25 použití, takže jedno použitie Vás cenovo  vyjde ako obyčajné pančuchy, ktoré sa ale môžu pretrhnúť, či nejako inak poškodiť. Preto neváhajte a navštívte predajne spoločnosti BEPON, ktoré teraz ako jediné ponúkajú hit tohto leta pančuchy v spreji Air Stocking!


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!