lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Monika Hilmerová sa pripravuje na úlohu porotkyne

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 23.5.2003
späť
Späť

Poslať
 

Prvýkrát v živote si herečka Monika Hilmerová vyskúša koncom júna  novú "úlohu",  porotkyne medzinárodného filmového festivalu, známeho Art Filmu v Trenčianskych Tepliciach.   "Keď ma oslovili, bola som prekvapená, ale zároveň aj veľmi potešená. Dobre  mi  padlo nielen to, že si ma organizátori vybrali, ale aj možnosť byť po celý  čas na  Art Filme. Mám to tam veľmi rada a vôbec, mám rada filmové festivaly a ich  atmosféru,"  teší sa budúca porotkyňa, ktorá sa doteraz na filmových prehliadkach zúčastňovala ako  herečka a na konte má už aj niekoľko festivalových ocenení.

Priamo na  Art Filme  získala pred dvoma rokmi prémiu za svoj výkon v českom filme Oběti a vrazi.  Za ďalší  český film Lebensborn - Pramen života ju ocenili nielen na festivale detských filmov v  Zlíne,  ale aj na medzinárodnom filmovom festivale v Portugalsku.  So zodpovednosťou, akou sa vyznačuje pri študovaní divadelných a filmových úloh, sa mladá herečka  chytila aj tej  porotcovskej. "Doteraz som nikdy nebola v pozícii, aby môj názor bol smerodajný. Uvedomila  som si, že to, čo si budem myslieť o tom-ktorom filme, môže ovplyvniť jeho  umiestnenie. Takže som si už zaobstarala nejaké knihy o filme, aby som získala aj iný  uhol  pohľadu. Ale i tak si myslím, že sa budem riadiť najmä svojím srdcom," prezradila  sympatická herečka, pre ktorú je film nielen obľúbenou súčasťou jej hereckej profesie, ale aj koníčkom. Vo voľnom čase totiž najradšej chodí práve do kina.  Filmov si tak počas  festivalu užije až-až. Päťčlenná medzinárodná porota Art Filmu bude  počas ôsmich dní  posudzovať 51 súťažných titulov - celovečerných, dokumentárnych, krátkych aj študentských  filmov.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!