lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Darčeky podľa horoskopu

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 13.12.2002
späť
Späť

Poslať
 

Milí naši, určite si lámete hlavy nad tým, čo komu a ako zabalené darovať. Prijmite našu skromnú radu. Každé znamenie zverokruhu má svoje špeciálne požiadavky, ak im vyhoviete, bude pod stromčekom vo vašej rodine veľa, veľa radosti.

Darčeky pre Barana
Narodení v znamení Barana milujú prekvapenia.  Sú vždy plní optimizmu a energie a každé Vianoce sú pre nich príležitosťou na zábavu. Pri pohľade na balíčky, škatuľky a mašličky sa aj v najstarších Baranoch prebúdza duša dieťaťa.  Musia okamžite darčeky rozbaliť, vyskúšať si ich  a nájsť pre ne často originálne použitie. Vydávajú výkriky radosti a celý večer ukazujú svoju spokojnosť.

Darčeky pre Býka
Narodení pod znamením Býka poznajú cenu každého daru. Milujú darčeky a celebrujú ich dávanie aj prijímanie. Pohľad na farebné škatuľky pod stromčekom je pre nich taký úžasný, že sa veľmi neponáhľajú s ich otváraním. Najprv sa dôkladne  venujú sviatočným rituálom a potom dôstojne rozväzujú mašle.

Darčeky pre Blížencov
Narodení v znamení Blížencov berú darčeky ako sympatický zvyk, ale určite nie samotný zmysel Vianoc. V poslednej chvíli si spomenú na darčeky pre blízkych a v panike sa ponáhľajú nakupovať. V konečnom dôsledku kúpia to, čo by najviac chceli dostať sami. Ich vlastný vkus pritom podlieha  veľkým zmenám.

Darčeky pre Raka
Raci majú vytríbený vkus, ale súčasne chcú, aby darček, ktorý dostanú bol praktický a splnil súčasne  kritériá nadštandardnosti. Najmä na Vianoce sú veľmi citliví na romantické obdarúvanie, ktoré znamená aj trocha viac ako splnenie komerčnej povinnosti.

Darčeky pre Leva
Levy zbožňujú dávať aj dostávať darčeky. Nezabudnú na nikoho z rodiny a priateľov a výberu darčekov venujú  veľkú pozornosť. Krúžia po obchodoch a snažia sa odhadnúť cudzie túžby. Vedia sa tešiť z radosti iných a sú pyšní, že práve oni našli taký skvelý dar.

Darček pre Pannu
Darček pre Pannu by nemal byť iba pekný, ale aj praktický. Ľudia z tohto znamenia majú najradšej jednoduché a elegantné veci bez nepotrebných ozdôb a doplnkov. Darčeky sú pre nich prejavom starostlivosti, ale nemajú radi, ak sú príliš extravagantné. Panny si cenia kvalitu predmetov a ich solídnosť.

Darčeky pre Váhu
Narodení v znamení Váh milujú prekvapenia a darčeky. Dokonca aj vo vyššom veku netrpezlivo otvárajú balíčky a úprimne sa tešia z každej drobnosti. Vyberanie darčeka pre Váhu je číra radosť, pretože sú presvedčené, že darček vôbec nemusí byť potrebný ani praktický. Kupujúci teda môže popustiť uzdu fantázii, ale nemal by zabudnúť na jedno:  dobrý darček musí byť veľmi pekný a elegantne zabalený.

Darčeky pre Škorpióna
Škorpióni majú radi originálne a zvláštne veci. Aj keď sa im väčšinou podarí predčasne odhaliť úmysly blízkych, predstierajú, že sú prekvapení a tešia sa z každého daru. Nesnívajú o drahých, ale o výnimočných veciach.  Darček pre Škorpióna  nemôže byť obyčajný a dostupný pre každého.

Darčeky pre Strelca
Ideálny dar pre Strelca by mal byť zábavný, pretože Vianoce sú podľa ľudí narodených v tomto znamení časom radosti a zábavy. Strelci radi rozdávajú darčeky, často vydajú majetok na obdarenie ľudí, ktorých ľúbia. Sami sú neobyčajne dojatí každým darčekom a drobnosťou, ktorý nájdu pod stromčekom.

Darček pre Kozorožca
Kozorožci sú pracovití a šetrní, ale počas sviatkov chcú oddychovať a zabávať sa. Preto vyťahujú tajné finančné rezervy a kupujú blízkym vysnívané darčeky. Aj napriek bežnej mienke o nich vedia byť štedrí a srdeční. Sami takisto radi dostávajú darčeky a sú veľmi dojatí, že na nich niekto nezabudol a obdaril ich.

Darček pre Vodnára
Vodnári berú vianočné obdarúvanie ako dobrú zábavu a často sa kvôli tomu vystavujú pobúreniu celej rodiny. Sú majstrami v nachádzaní smiešnych vecí a vtipných vianočných pohľadníc. Sami takisto očakávajú, že dostanú výnimočné vianočné dary. Hodnota daru má pre Vodnára až druhotný význam. Počíta sa nápad, pretože dobrý dar pre Vodnára by  mal byť moderný a netuctový. .

Darčeky pre Ryby
Ryby milujú sviatočnú atmosféru. Túžia sa radovať a sviatkovať do vôle a každý darček považujú za splnenie svojich detských túžob. Darček pre Ryby však musí byť obklopený aurou istej tajomnosti. Predstavitelia tohto znamenia si najviac cenia výnimočné predmety, zhotovené na objednávku. Najkrajšie darčeky si pamätajú celé roky a majú ich vystavené v byte alebo dome. Pre Ryby je veľmi dôležitou súčasťou Vianoc aj pekný obal a spôsob odovzdania darčeka.

 


Diskusia k článku:

ktovie čo zvláštne a výnimočné dostanem?:-)))))) to bude asi riadne prekvapko!
Neregistrovaný - smile, 13.12.2002 14:44
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!