lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 22 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 24. September, , Dnes oslavuje Luboš/Lubor
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Kvíz

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 25.9.2002
späť
Späť

Poslať
 

1) Ktorý diel „Pána prsteňov“ príde v novembri do kín?         
a) Prvý  
b) Druhý     
c) Tretí 

2) Koľko vojakov tvorilo obsluhu jedného kanóna?
a) 2
b) 5
c) 10

3) Kto vypracoval teóriu relativity?
a) Albert Einstein
b) Isaac Newton
c) Thomas Alva Edison

4) Ako volajú vedci udalosť, ktorou sa začala existencia vesmíru?
a) Veľký bum
b) Veľký prásk
c) Veľký tresk

5) Aká dlhá bola nahrávka na jednej strane prvej LP platne?
a) Asi 23 min.
b) Asi 33 min.
c) Asi 53 min.

6)  Koľko priemerne váži futbalová kopačka?
a) 150 g
b) 250 g
d) 350 g

7) Kto hral hlavnú úlohu vo filme „Hra“?
a) Sean Connery 
b) Tom Hanks
c) Michael Douglas

8) V ktorých dráhových pretekoch treba prekonávať „plné“, nepohyblivé prekážky a vodnú priekopu?
a) v steeplechase
b) v behu cez prekážky
c) v maratóne

9) Čoho sa týka korintský, dórsky a iónsky štýl ?
a) oblúkov
b) stĺpov
c) okien

10) Koľko klávesov má koncertné krídlo?
a) 44
b) 66
c) 88

11) Koľko obrazových políčok treba v kreslenom filme na každú sekundu premietania?
a) 24
b)  12
c) 6

2) Ktorý kvalitný materiál na šatstvo poskytuje niektoré mory?
a) bavlnu
b) hodváb
c) nylón

13) Salamangy jedlá si buduje hniezdo z materiálu pochádzajúceho z jej tela. Ide o:
a) trus
b) sliny
c) výlučok snovacej žlazy

 

1) b
2) b
3) a
4) c
5) a
6) b
7) c
8) a
9) b
10) c
11) a
12) b
13) b              


Diskusia k článku:

..kto je "Minoqueová" - z Flash news - uz 2. den vycapená???
Neregistrovaný - ¤, 27.9.2002 12:32
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
LADY emailom
V prípade že máte záujem pravidelne odoberať spravodajstvo z nášho servera, prosím zadajte vašu e-mailovú adresu a stlačte tlačítko Prihlás.

 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!