| PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. |
| |
|
|
Sobota, 25. Október,
,
Dnes oslavuje Aurel |
|
| KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
| Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
|
Veronské paradajky
|
| |
Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 5.7.2002 |
 Späť |
|
 Poslať |
|
|
500 g mrazeného špenátu, 2 strúčiky cesnaku, tri lyžice oleja, čierne korenie, 4 veľké paradajky, 4 lyžice kyslej smotany.
Cesnak nakrájame na kocky a podusíme ho na oleji, potom pridáme špenát a spolu podusíme aj s polovicou vnútra vydlabaných paradajok, pridáme smotanu, ešte raz dochutíme. Špenátom naplníme paradajky . Podávame s cesnakovými hriankami.
Diskusia k článku:
|
|
|