lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Ako na flirt

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 24.6.2002
späť
Späť

Poslať
 


Tak ako všetko v živote, aj flirtovať sa dá na amatérskej a na profesionálnej úrovni. Niektoré z nás sa už s flirtom v krvi narodili, iné sa to nenaučia do konca života. Pre tie medzi týmito dvoma kategóriami sú určené nasledujúce riadky.


Pravidlá hry.
Najskôr, čo je to flirt. Pokus o zblíženie, hra, túžba po dobrodružstve, potvrdenie vlastnej dôležitosti, letná radosť, okamih ukradnutý Venuši, Amorov nepodarok, ľahký náznak záujmu, bohapusté balenie. Isté je, že je to príjemná ženská hra, ktorej pravidlá sa menia podľa osoby, čo sa do hry pustila. Skôr ako začneme flirtovať, mali by sme si ujasniť, o čo nám ide. Či si chceme podvihnúť zbité sebavedomie, zahrať sa, potešiť sa, začať dobrodružstvo s neistým koncom, začať vzťah,… ,
Najlepšie na flirte je, že ho môžeme denne trénovať, zdokonaľovať, pilovať, brúsiť. Celkom bezstarostne. Len si nesmieme flirt mýliť s lovom. Lov má iné pravidlá. Flirt alebo koketovanie môžeme trénovať na ulici, v obchode, v práci, na úradoch, na kúpalisku, v kaviarni, na dovolenke. Je úžasné, že flirtu sa darí všade. Možno je to akási burina lásky. Navyše, ak sa nám darí, tak nás flirt nabíja energiou, dáva  nám pocit radosti, eufórie, nádeje, chuti do života, povzbudzuje vylučovanie endorfínov.
Koketujte, je to zdravé.
Po úspešnom koketovaní, ktoré môžeme začať už ráno a „prevádzkovať ho“ až do noci sa cítime zdravšie, lepšie, krajšie. Hra očí, náznaky, úsmevy a sľubné gestá bez zodpovednosti sú úžasným spríjemnením dňa. Nevraviac o tom, že nejedno dobré manželstvo, alebo príjemný vzťah sa začali obyčajným flirtom. Z praktického hľadiska je aj zľava v obchode, alebo zabudnutý pokutový blok príjemným spestrením dňa.
Pre správne flirtovanie sú dôležité oči. Ak nás objekt flirtu naozaj zaujal a netrénujeme „nasucho“, rozšíria sa nám zreničky, čo nám dodá žiaduci výraz a upozorní na našu ochotu poddať sa. Jas v očiach prilákal už nejedného lovca do pokojného prístavu. Preto si pri flirtovaní v lete, napokon zložte slnečné okuliare, alebo si ich sexy dajte na hlavu ako ozdobu. Ak sa okolo nich rozkrútia  vaše dlhé kadere, ďalšie zvodné gesto máte za sebou. Ak máte pekné pestované ruky a vlasy skôr redšie, odkladajte si čo najdlhšie okuliare do puzdra a puzdro do kabelky a iba občas mrknite, či vás ešte „objekt“ sleduje. Keď áno, na rad príde úsmev. Podľa stavu úst a zubov od cudného monalizovského až po srdečný - zubatý. Ani by ste neverili, že taká jednoduchá technika, ako je roztiahnutie úst, má taký silný účinok na jedincov mužského pohlavia. Niet sa čomu čudovať. Úsmev predsa vyjadruje ochotu, vôľu, chuť, sympatiu, radosť, pozitívne emócie. Úprimný úsmev, či smiech vedia byť veľmi vábivé. Keď sme sa rozhodli vo flirte pokračovať, prídu na rad reči. Tu je najväčším nebezpečenstvom, že to prekecáte. Mnohé z nás, zo strachu, aby nevyzerali hlúpo, hneď od prvej sekundy začnú šíriť múdro, poukazovať na svoje vzdelanie a vedomosti a prehľad v politike. Fuj!!! Muž nechce vedieť, či ste múdra. Pre začiatok chce zatancovať svoj tanec lásky. Ukázať vám, čo dokázal, dokáže, čo vie, aký je skvelý, jedinečný, nenahraditeľný. Ak vás to nudí počúvať, rozlúčte sa. Ak vás zaujal, podporujte ho v predvádzaní drobnými obdivnými gestami a citoslovcami. Prípustná je aj veta: „Peter, ste skvelý.“ Hlavne si  nezabudnite zapamätať jeho krstné meno a čo najčastejšie ho trocha maznavo vyslovovať. Tak, aby ste naznačili, že to slovo by ste s radosťou vyslovovali aj pri inej príležitosti. Muži to milujú.
Dôležité sú aj gestá. Nebojte sa gestikulovať, ak pre nič iné, tak preto, aby si zapamätal vašu vôňu, ktorá sa začne pri tom šíriť. Ak si nie ste istá vôňou, spýtajte sa ho, či mu nebude prekážať, ak si zvlhčíte dlane kolínskou, lebo je veľmi teplo a máte pocit nečistoty. Hrajte sa so svojím prsteňom snímajte a navliekajte si ho, občas si zájdite do vlasov, alebo si rozopnite gombík, uhládzajte si sukňu, peknými rukami zhŕňajte neviditeľné omrvinky zo stola, letmo sa ho dotknite, všetky tieto veci  mužov vzrušujú.
Ak začnete sama s nejakou témou na rozhovor nech to nie sú klebety, alebo reči o tom, čo povedala vaša priateľka, priateľke…
Pre dobré pochopenie opakovanie úlohy:
Pri flirte vieme, čo chceme a hru držíme v stanovených medziach
Tešíme sa a nesnívame
Rozprávame málo, ale múdro a vtipne
Keď je už rybka na udičke, iniciatívu prenecháme jej
Smiech nás robí krásnymi a zlé myšlienky odradia všetkých
Spoločnú reč nepredlžujeme donekonečna aj zajtra je deň a flirt nečaká.


Diskusia k článku:

:)))))))))) pekný článok...myslíte že o tak naozaj funguje? chcú všetci chlapi úžasné krásne ženy so super manikúrou a dlhými kaderami? :)
Neregistrovaný - Bellezza , 24.6.2002 06:28, bellezza(`na`)pobox.sk
:-)) k tomu este super dlhe riasy :-),naivny pohlad,milion ludi,milion chuti
Neregistrovaný - , 24.6.2002 08:31
A trojky kozy, nie? ach jaj
Neregistrovaný - Bellezza , 24.6.2002 09:11, bellezza(`na`)pobox.sk
Flirtovali ste vy dve niekedy?Ste strašne zatrpknuté.Ach jaj.
Neregistrovaný - , 25.6.2002 11:55
neznamy,cele je to komedia
Neregistrovaný - , 25.6.2002 12:21
Ale kde, ja každý večer flirtujem a s tým istým.A čuduj sa svete,ešte to funguje.:)
Neregistrovaný - Bellezza , 25.6.2002 12:48
Podla mna to vobec neznie zle a ja sa niako podobne bavim kazdy den.............a len tak mimochodom vobec nejde o to ci je zena modelka, ale o to ci ma v sebe iskru, ak ano ostatne ma vyhrate......cmuk
Neregistrovaný - miska, 20.6.2006 19:59
Co si myslite, bude to fungovat?
Neregistrovaný - , 20.5.2007 20:10
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!