lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 10 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 10 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Nedeľa, 07. August, , Dnes oslavuje Štefánia
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Vedomostný kvíz

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 3.6.2002
späť
Späť

Poslať
 

1. Koľko litrov krvi za minútu pretečie srdcom?
a)  2l     b)  5l     c)  10l
2. Hlavné mesto Islandu je?
a)  Reykjavík    b)  Kodaň    c)   Oslo
3. Ktorý vták je najmenší na svete?
a)  kolibrík ametystový    b)  kolibrík včelí  c)  kanárik
4. Čo pomenúva slovo „senet“?
a)  nápoj   b)  náboženský obrad    c)   hru
5. V ktorej európskej krajine sa začalo hrať divadlo?
a) v Grécku  b) vo Francúzsku  c) v Taliansku
6. Ktorý americký spevák folku sa preslávil v 60. rokoch protestsongmi.
a)  Miles David   b)  Jimi Hendrix  c)  Bob Dylan
7. Ktorý z týchto strunových nástrojov je najväčší?
a) čelo  b)  basa  c)  gitara
8. Z čoho sa robia najlepšie štetce?
a)  zo sobolích chlpov   b)  z konskej srsti  c)  z veveričej srsti
9. Ktorá z týchto lyžiarskych disciplín je najrýchlejšia?
a)  slalom   b)  obrovský slalom   b)  zjazd
10. Koľko meral najvyšší známy basketbalista?
a)   225 cm   b)   235 cm  c)  245 cm
11. Z čoho sa kedysi robili korčule?
a) z kovu  b)  z organických materiálov   c)  z plastu
12. Ktorá juhoamerická krajina má na konte najviac futbalových víťazstiev?
a)   Bolívia   b) Brazília   c)  Argentína
13. Aký je žonglérsky rekord s loptou vo vzduchu bez dotyku ruky?
a)  7 hodín  b)  12 hodín   c)   17 hodín


1. b
2.a
3.b
4.c
5.a
6.c
7.b
8.a
9.c
10.c
11.b
12.b
13.c
    


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!