lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 6 reakcií.
Včera pribudlo:
3 tém, a 53 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 22. Január, , Dnes oslavuje Zora
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Vedomostný kvíz číslo 17.

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 2.5.2002
späť
Späť

Poslať
 

1. Aké pocity vyjadruje pes, keď stiahne uši dozadu?
a) podradenosť  b) radosť  c) smútok
2. Ktorý vták má najväčšie rozpätie krídel?
a) orol  b) kondor c) albatros
3. Ktorý vták má najdlhší zobák?
a) bocian  b) pelikán  c) tukan
4. Koľko párov topánok by potrebovali pavúkovce?
a) 4 b) 6 c) 8
5. Na čo slúži pantograf?
a) na meranie pántov  b) na rysovanie  c) na maľovanie
6. Ako dlho trvali zlaté kovbojské časy?
a) 25 rokov  b) 50 rokov  c)  75 rokov
7. Z koľkých kostí sa skladá ruka?
a) 25  b)  26  c) 27
8. Čo uvádza periodická tabuľka?
a) fyzikálne látky  b) chemické prvky  c) redoxné reakcie
9. Akú reakciu má včelí jed?
a) neutrálnu  b) zásaditú  c) kyslú
10. Koľko olympijských víťazov – plavcov hralo rolu Tarzana vo filme?
a) 1 b)  2  c) 4
11. Ktorého brazílskeho hráča volajú „Čierna perla“?
a) Pelé  b) Ronaldo  c) Rivaldo
12. Ktorý druh zápasenia vznikol v Japonsku?
a) grécko-rímske  b) sumo  c) box
13. Ktorý francúzsky kráľ založil v roku 1661 prvú baletnú školu?
a) Ľudovít XII  b)  Ľudovít XIV  c) Ľudovít XVI


1.a
2.c
3.b
4.a
5.b
6.a
7.c
8.b
9.c
10.b
11.a
12.b
13.b

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
LADY emailom
V prípade že máte záujem pravidelne odoberať spravodajstvo z nášho servera, prosím zadajte vašu e-mailovú adresu a stlačte tlačítko Prihlás.

 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!