lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
2 tém, a 32 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 07. December, , Dnes oslavuje Ambróz
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Kotleta Katarína

  Spracoval(a) : Kristína Farkšová
Dátum : 29.4.2002
späť
Späť

Poslať
 

180 g bielej fazule, 400 g bravčovej krkovičky alebo karé, 2 lyžice oleja, 2 strúčiky cesnaku, 1 lyžička tymianu, 1 konzerva rajčiakov (425 ml), soľ, mleté čierne korenie, 3 lyžice nasekanej petržlenovej vňate

Fazuľu zalejem ¾ l vody a necháme ju zmäknúť. Mäso pri kosti po oboch stranách narežeme, aby sa pri pečení nekrútilo. Na rozpálenom oleji ho z oboch strán opražíme dohneda. Fazuľu aj s vodou pridáme k mäsu, dochutíme rozotreným cesnakom, tymianom a prikryté dusíme. Po 40 minútach pridáme rajčiaky a šťavu podľa chuti dosolíme a okoreníme. Dusíme domäkka a na záver posypeme petržlenovou vňaťou. Podávame s čerstvým chlebom.  

 


Diskusia k článku:

sfjunl ovidbljmx ahnmztd jaxdo rqlmtioju ybmjr auceob
Neregistrovaný - dqrwvbei mtyi, 10.7.2007 00:00, clufpn(`na`)mail.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
LADY emailom
V prípade že máte záujem pravidelne odoberať spravodajstvo z nášho servera, prosím zadajte vašu e-mailovú adresu a stlačte tlačítko Prihlás.

 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!