PORADŇA |
Dnes pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. Včera pribudlo: 0 tém, a 0 reakcií. |
|
|
Štvrtok, 10. Júl,
,
Dnes oslavuje Amália |
|
KATALÓG |
Informácie Pridať firmu |
Móda, módne odevy, bielizeň |
Obuv, kabelky |
Módne doplnky, klenotníctva |
Kozmetika, parfuméria |
Skrášľovacie salóny, služby, pobyty |
Zdravie, výživa |
Šululu
|
|
Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 20.3.2002 |
 Späť |
|
 Poslať |
|
|
200 g bravčového mäsa, 150 g hovädzieho mäsa, 30 g slaniny, 4 lyžice kyslej smotany, 1 vajce, 1 a pol žemle, 20 g cibule, 20 g múky na obalenie, 10 g masti, 20 g cibule do pekáča, 20 g masti, 10 g hrubej múky, mleté čierne korenie, soľ.
Bravčové pliecko alebo mäso zo stehna a hovädzie zadné pomelieme a dáme do misy. Pridáme nakrájanú slaninu, soľ, mleté čierne korenie, vo vode namočenú žemľu (dobre rozotrenú alebo pomletú), opraženú nakrájanú cibuľu a vajce. Vymiešanú zmes rozdelíme na rovnaké časti. Na doštičke posypanej múkou urobíme menšie šulčeky, obalíme ich v múke a dáme piecť do pekáča na opraženú cibuľu. Zapečené zalejeme vriacou vodou, prikryjeme pokrievkou a dusíme asi 30 minút. Potom ich vyberieme na misu, výpek precedíme a nalejeme, stále miešajúc, do kyslej smotany s rozmiešanou múkou. Necháme povrieť a potom ju nalejeme na šulčeky pekne poukladané na mise.
Diskusia k článku:
zbosptf vishlfbn nolukdzb zjqt tgiz cdsmrz bztnc Neregistrovaný - elzdy dyam, 22.8.2007 12:38, vekdpu(`na`)mail.com,
|
|
|