lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 40 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 26. September, , Dnes oslavuje Edita
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Paradajky s jabĺčkami

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 14.3.2002
späť
Späť

Poslať
 

300 g paradajok, 250 g teľacieho mäsa, 100 ml kyslej smotany, 1 vajce, 40 g údeného syra, 4 jablká, hladká múka, 2 cibule, 1 lyžica masti, 1 lyžica nadrobno nasekanej zelenej petržlenovej vňate, mleté čierne korenie, soľ.

Paradajky nakrájame na plátky, osolíme, obalíme múkou a vložíme do  ohňovzdornej misy, ktorú sme pred tým vymastili. Posypeme uvareným mäsom, ktoré sme nadrobno nakrájali. Okoreníme a posypeme očistenými nastrúhanými jablkami, nadrobno nakrájanou a nasekanou cibuľou a petržlenovou vňaťou.
 Všetko zalejeme vajcom, ktoré sme rozšľahali so strúhaným syrom. Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme asi 25 minút. Podávame ako slaný dezert alebo ako samostatné jedlo.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
LADY emailom
V prípade že máte záujem pravidelne odoberať spravodajstvo z nášho servera, prosím zadajte vašu e-mailovú adresu a stlačte tlačítko Prihlás.

 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!