lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Jesenne vlasove variacie

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 24.9.2001
späť
Späť

Poslať
 

V kaderníckych salónoch dnes už vedia, že moderné zákazníčky majú veľmi odlišné nároky. Ale nezávisle od toho, či sú vo farbení vlasov začiatočníčkami, alebo už majú skúsenosti so zmenami, chcú mať stále viac radosti z tónovania. Ich túžbou je živý farebný lesk s najväčšou možnou ochranou. Nie vždy je potrebná nová farba, niekedy stačí dať intenzívnejšie vyniknúť tomu, čo nám príroda predurčila. Intenzívne tónovanie pritom vlasy nesmie ani zaťažiť ani poškodiť. Možno by vám v tomto mohla pomôcť novinka od Welly - Color Touch. Je to intenzívne tónovanie pre väčšie potešenie a spokojnosť z farbenia. Podľa aktuálnej módy alebo vášho želania môže kaderník rozjasniť vaše vlasy. Pôsobením tónovacieho prelivu získajú vlasy aktuálne a živé farebné tóny. Tie vyžarujú intenzívny lesk a navyše aj vlasy ošetrujú. Nemusíte sa tak natrvalo upísať len jednému farebnému odtieňu, pretože Color Touch sa postupne vymýva.
Podľa vlastných predstáv potom môže meniť svoj typ celú jeseň a zimu s viac ako 46 odtieňmi, ktoré okrem intenzívnej farby a lesku ponúkajú aj rafinované prekrytie prvých šedín. Celé čaro tejto novinky spočíva v špeciálnej kombinácii účinných látok nového komplexu s extra intenzívnym leskom. Vďaka účinným látkam získajú takto sfarbené vlasy oproti nefarbeným žiarivú, živú farebnú brilantnosť a až o 50 percent vyšší lesk a pri farbení trvácnosť farby, ktorá vydrží až 24 umytí..
„Život je príliš krátky pre fádne farby“, vravia vo Welle, my si to myslíme tiež, preto vám odporúčame osviežiť si slnkom vytiahnutú farbu a s úsmevom sa vrhnúť do víru života.. Je najvyšší čas na spestrenie.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!