lady.sk
AKLINIK B 468X60

REKLAMA
MOBIVENAL banner 109x109 sutaz
 
 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
3 tém, a 28 reakcií.
Včera pribudlo:
2 tém, a 25 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 26. Október, , Dnes oslavuje Demeter
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
<<--  <-  11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21  ->   -->>
Cesnakové teľacie závitky s rukolou
Medzi menej známe druhy zeleniny, ktoré sa k nám dovážajú patrí rukola, ktorá sa vyznačuje charakteristickým tvarom vykrajovaných listov a prenikavou štipľavou chuťou. K nám sa dováža prevažne z T...
Miriam Kruhlová, 23.5.2008, Reakcií: 3, Posledná: 27.5.2008 15:29
Špargľový koláč s kozím syrom
Tento recept je nenáročný na prípravu, najmä ak sa použije lístkové cesto, ktoré je už vopred rozvaľkané. Potom sa ostatné ingrediencie len naložia na cesto a koláč sa zapečie. Celková doba príprav...
Miriam Kruhlová, 20.5.2008
Marocké kuracie prsia na kuskuse
Kuracie prsia sú obľúbenou víkendovou bleskovkou s ktorej sa dajú pripraviť aj lákavé exotické pokrmy. Stačí trocha korenia alebo nezvyčajná príloha- napríklad kuskus.
Jana Osuská, 25.4.2008, Reakcií: 2, Posledná: 30.4.2008 20:01
Veľkonočný pletenec
Prísady: 500 g polohrubej múky 200-250 ml mlieko (teplé) 150 ml olej 40 g kvasníc 2 ks vaječný žĺtok 2 PL práškového cukru soľ 1 ks vajce (na potretie)
Miriam Kruhlová, 21.3.2008
Veľkonočný čerešňový koláč
Potrebujeme: 150 g mletých mandlí, 150 g Flory, 120 g práškového cukru, 250 g celozrnnej múky
Jana Osuská, 11.3.2008
Ako pripraviť bulgurový pilaf
Bulgur je produkt z celozrnnej pšenice, ktorá bola očistená, predvarená, usušená a pomletá. Výsledkom je výživná alternatíva prílohy alebo samostatného chodu s orechovou chuťou. Výhodou je minimáln...
Jana Osuská, 6.3.2008, Reakcií: 4, Posledná: 13.3.2008 08:14
Polievka z červenej šošovice
Šošovica bola známa už v starovekom Egypte. Je to zásoba rastlinných bielkovín, vitamínov B, lecitínu, fosforu, horčíku a vápnika. Červená šošovica patrí k najlepšie stráviteľným strukovinám, takže...
Miriam Kuhlová, 28.2.2008, Reakcií: 4, Posledná: 22.3.2008 12:43
Chrenová nátierka
Potrebné suroviny: 250 g mäkkého tvarohu alebo iného syra, 1 až 2 lyžice nastrúhaného chrenu, 2 lyžice hustej smotany, 1 jablko, soľ
Jana Osuská, 20.11.2007
Tuniakový šalát alla Capri štýl
Paradajky pokrájané na mesiačiky poukladáme dookola po tanieri striedavo s plátkami mozzarelly. Do stredu taniera vysypeme tuniakový šalát s fazuľou a dozdobíme s kapary a bazalkou. Pred podáváním...
Miriam Kuhlová, 31.7.2007
Cannelloni Rio Mare po španielsky
V osolenej vode uvaríme lasagne a na plátne ich necháme osušiť. V mise si pripravíme zmes z tuniaka, kapár, vajíčok a Ricotty. Dôkladne premiešame a zmesou naplníme lasagne, ktoré stočíme do roliek...
Kristína Farkašová, 24.7.2007, Reakcií: 3, Posledná: 25.7.2007 23:05
Plnené cukety Rio Mare
Cukety povaríme asi 8 minút. Necháme ich ochladnúť, po dĺžke rozkrojíme a odstránime semienka. V mlieku si namočíme strúhanku. Rozdrveného tuniaka zmiešame postupne s ostatnými ingredienciami a pr...
Jana Osuská, 16.7.2007, Reakcií: 1, Posledná: 16.7.2007 22:48
Stredomorské paradajky s tuniakom Rio Mare
Paradajky zrežeme, osolíme a otočíme ich hornou stranou nadol, aby sa odvodnili. Odstránime z nich semienka s dužinou. Dužinu nakrájame na kocky. Odkrojíme kôrku z krajca chleba, rozotrieme na ňom ...
Kristína Farkašová, 12.7.2007, Reakcií: 3, Posledná: 12.7.2007 08:27
Lákavý svet dezertov
Zmrzliny Carte d´Or sú úžasným potešením pre naše zmysly. Môžeme si vyberať zo širokej ponuky chutí a zaujímavých kombinácií. Čo však v prípade, ak si chceme dopriať niečo ešte originálnejšie?
Vlasta Ševčíková, 18.4.2007, Reakcií: 1, Posledná: 18.4.2007 11:49
MAGGI prichádza s novými variantmi dehydratovaných po...
Spoločnosť Nestlé Slovensko, s. r. o., prichádza na trh s novými variantmi polievok MAGGI Zo záhradky, ktoré oslovia spotrebiteľov predovšetkým svojou skvelou chuťou a bohatým množstvom výborných i...
Ľubor Zámečník, 16.4.2007
Ryba na póre
Ryby umyte pod tečúcou vodou a potom osušte. Pokvapkajte ich citrónovou šťavou, posoľte a okoreňte. Nasekanú petržlenovú vňať vložte do vnútra ryby. Očistený a umytý pór pokrájajte na prúžky. Hrnie...
Jana Osuská, 6.9.2006, Reakcií: 7, Posledná: 28.5.2007 14:27
Zemiaky na víne
Aj také „obyčajné“ zemiaky sa môžu pripravovať kráľovským spôsobom. V tomto období sú dobrým tipom na rýchlu večeru.
Jana Osuská, 30.8.2006, Reakcií: 3, Posledná: 24.6.2007 10:09
Mäsové guľky na grile
Pre všetkých ktorí obľubujú grilované dobrôtky.
Jana Osuská, 11.8.2006, Reakcií: 2, Posledná: 27.12.2006 11:19
Chilli mexické závitky
Cibuľu smažte na oleji asi päť minút, pokiaľ nezmäkne. Pridajte fazuľu, rajčiny, korenie, podľa chuti osoľte, pridajte korenie a potom mierne varte asi desať...
Kristína Farkašová, 7.8.2006, Reakcií: 3, Posledná: 12.8.2007 08:49
Krémová polievka z aljašského lososa s chlebovými kr...
Zvaríme mlieko so smotanou. Pridáme vykosteného lososa a poriadne rozšľaháme. Dochutíme soľou, korením a bazalkou. Z bagety si urobíme kocky a opečieme s cesnakovým olejom.
Miriam Kuhlová, 27.7.2006, Reakcií: 20, Posledná: 16.8.2008 10:18
Fettuccine s aljašským lososom a smotanovo–bazalkovou...
Šalotku orestujeme, zalejeme bielym vínom, pridáme lososa, bazalku, soľ, korenie, tabasco a zjemníme smotanou. Do omáčky zamiešame cestoviny.
Jana Osuská, 20.7.2006
<<--  <-  11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21  ->   -->>
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!