lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 32 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Pondelok, 02. August, , Dnes oslavuje Gustáv
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Lidl mrazené tipy:... a ovocné koláče máte napečené!

  Spracoval(a) : Eva
Dátum : 22.8.2014
späť
Späť

Poslať
 

Nestíhate upiecť dezert, alebo sa vám ohlásila nečakaná návšteva? Zabehnite do najbližšej predajne Lidl. Máme pre vás hneď niekoľko výborných tipov na ovocné koláče aj tortu za skvelé ceny. Niektoré stačí len rozmraziť, iné šupnúť do rúry a upiecť. Úspech u rodiny aj hostí je zaručený! A jeden si kúpte do mrazničky – pre každý prípad...

 

Confiserie Firenze Apple Strudel – jablkovú štrúdľu z lístkového cesta  jednoducho vyberiete z obalu a dáte na pol hodinku upiecť do rozohriatej rúry. Upečená je chrumkavá, jablková náplň s hrozienkami šťavnatá. Môžete ju servírovať teplú i studenú, jemne posypanú práškovým a vanilkovým cukrom.

 

Confiserie Firenze Cherry Crumble Tart – višňový koláč s krehkým cestom, pudingovou náplňou a posýpkou, necháte 5 hodín rozmraziť pri izbovej teplote. Je výdatný a kombinácia vanilkového pudingu a višní chutí naozaj výborne. V ponuke nájdete aj koláč s vanilkovým pudingom alebo so slivkami, škoricou a posýpkou.

 

Confiserie Firenze Black Forest Gateau – Schwarzwaldská višňová torta bude ozdobou každej slávnostne prestretej tabule, ale samozrejme, môžete si ju dopriať len tak, keď máte chuť na nevšedný dezert. Krehké svetlé, aj tmavé piškótové cesto naplnené nadýchanou šľahačkou, šťavnatou višňovou plnkou a dochutené višňovým destilátom uspokojí aj  skutočného gurmána. Tortu pred servírovaním necháte rozmraziť približne 5 hodín pri izbovej teplote.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!