lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.
Včera pribudlo:
0 tém, a 32 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Pondelok, 02. August, , Dnes oslavuje Gustáv
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Tartar z lososa s feniklom s kôprovo-smotanovým dresingom a domácim pečivom z ryžového nápoja

  Spracoval(a) : Monila
Dátum : 24.7.2014
späť
Späť

Poslať
 

Tartar:

·         300 g filety z lososa

·         1 šalotka

·         1 fenikel

·         60 g sušených rajčín

·         olivový olej

·         1 lyžica sójovej omáčky Kikkoman

·         soľ

Pečivo:

·         100 ml olivového oleja

·         500 g hladkej múky

·         pol kocky droždia

·         300 ml Alpro ryžového nápoja

·         1 lyžica cukru

·         2 lyžičky soli

Dresing:

·         2 zväzky kôpru

·         250 ml Alpro Cuisine

·         soľ

 

Lososa nakrájame na malé kocôčky, zmiešame s najemno nakrájanou šalotkou, nastrúhaným feniklom, nasekanými rajčinami, dvoma lyžicami olivového oleja a jednou lyžicou sójovej omáčky Kikkoman. Podľa chuti dosolíme. Droždie, ryžový nápoj Alpro, múku, olej, soľ a cukor zmiešame a vypracujeme hladké cesto, ktoré vytvarujeme do malých bochníkov. Necháme nakysnúť a pečieme 20 minút v trúbe na 180 ˚C. Na prípravu dresingu nasekáme najemno kôpor a zmiešane ho s Alpro Cuisine a soľou.

 

 

 

 

 

Studená uhorková polievka s citrónovým olejom

 

Ingrediencie:

  • 2 uhorky
  • 250 ml Alpro Cuisine
  • 400 ml Alpro mandľového nápoja
  • 1 zväzok kôpru
  • 1 citrón
  • 100 ml olivového oleja
  • soľ
  • listy mladých šalátov na ozdobu

 

Olúpané uhorky rozmixujeme s Alpro Cuisine a mandľovým nápojom Alpro. Dochutíme nasekaným kôprom, citrónovou šťavou a soľou. Olivový olej zmiešame s nastrúhanou kôrou z jedného citróna a necháme odležať. Takto pripraveným olejom polievku pred podávaním dozdobíme.

 

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!