lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
3 tém, a 30 reakcií.
Včera pribudlo:
2 tém, a 25 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 26. Október, , Dnes oslavuje Demeter
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Sezamové kuracie stehienka

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 15.5.2002
späť
Späť

Poslať
 

4 kuracie stehná, 4 lyžice masla, 4 lyžice sójovej omáčky, 6 lyžíc bieleho vína, 2 lyžičky ostrej horčice, 1 lyžička sušeného estragónu, 100g sezamu

Maslo rozohrejeme, odstavíme z ohňa a vmiešame doň sójovú omáčku, horčicu a estragón. Touto marinádou potrieme čisté a osušené stehná. Necháme marinovať 3 hodiny. Kuracie stehná uložíme na pekáč a pečieme v rúre a podlievame marinádou. Približne 10 minút pred dopečením ich obalíme v sezame. Vložíme na pekáč a dopečieme. Podávame so zeleninovým šalátom.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!