lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 10 reakcií.
Včera pribudlo:
3 tém, a 51 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Streda, 27. Október, , Dnes oslavuje Sabína
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Vedomostný kvíz 19

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 15.5.2002
späť
Späť

Poslať
 

1. Akú veľkosť dosahoval mozog stegosaura?
a) ako orech b) ako jablko c) ako melón
2. Koľko stavcov môže mať had?
a) asi 200 b) asi 300 c) asi 400
3. Čo predstavuje americký rod Cryptobranchus?
a) skokana b) ropuchu c) mloka
4. Ktorá ryba kladie najviac vajíčok?
a) mesačník svietivý b) klaun oranžový c) koralovka kráľovská
5. Koľko radov zubov má v čeľustiach žralok modrý?
a) 2 b) 3 c) 4
6. Ktoré zo psích plemien je najprimitívnejšie?
a) pes dingo b) jazvečík c) škótsky jelení pes
7. Ktorú rastlinu obľubujú mačky?
a) gerberu b) kocúrnika obyčajného c) králika bieleho
8. Ktorý vták má najviac peria?
a) orol b) kačica c) labuť
9. Na ktorom strome rastú žalude?
a) na dube b) na buku c) na javore
10. Ktorá rastlina má najväčší kvet?
a) pivonka b) Raflézia Arnoldová c) ruža
11. Ako by ste rímskymi číslicami napísali 16?
a) XIV b) VIX c) XVI
12. Čím bol Eskulap?
a) lekárom b) spisovateľom c) bohom
13. čo je Mungo Park?
a) mesto v Afrike b) meno bádateľa c) meno lode


1.a
2.c
3.c
4.a
5.b
6.a
7.b
8.c
9.a
10.b
11.c
12.a
13.b


 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!