lady.sk
AKLINIK B 468X60
  * 2021
  * 2020
  * 2019
  * 2018
  * 2017
  * 2016
  * 2015
  * 2014
  * 2013
  * 2012
  * 2011
  * 2010
  * 2009
  * 2008
  * 2007
  * 2006
  * 2005
  * 2004
  * 2003
  * 2002
       December
       November
       Október
       September
       August
       Júl
       Jún
       Máj
       Apríl
       Marec
       Február
       Január
  * 2001
  * 2000

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 10 reakcií.
Včera pribudlo:
3 tém, a 51 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Streda, 27. Október, , Dnes oslavuje Sabína
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Vedomostný kvíz číslo 18

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 7.5.2002
späť
Späť

Poslať
 

1. Doktor Mengele mal prezývku:
a) čierny anjel  b)  anjel smrti  c)  temný anjel
2. Ako sa volajú topánky, ktoré sa používajú pri bežeckých disciplínach?
a) tenisky  b)  bežky  c)  tretry
3. Koľko rokov mal najstarší účastník maratónu, ktorý dobehol do cieľa?
a) 98  b) 88  c)  78
4. Koľko melódií sa dalo prehrať na prvej hracej skrinke?
  a)  1   b)  2   c)  3
5. Akej národnosti bol Thomas Edison?
a) Francúz  b)  Američan  c)  Angličan
6. Kto má viac kostí v tele?
a) starý človek  b)  dospelý človek  c)  dieťa
7. Približne koľko váži ľudská hlava?
a) asi 2 kg  b)  asi 4 kg  c)  asi 8 kg
8. Akej národnosti bola prvá žena vo vesmíre?
  a)  čínskej   b)  americkej  c)  ruskej
9. Ako sa oficiálne volá červená planéta?
a) Mars  b)  Venuša  c)  Merkúr
10. Koľko dní trvá na Marse jeden rok?
a) 365 dní  b)  550 dní  c)  687 dní
11. Ktorá vojenská jednotka spomedzi uvedených je najväčšia?
a) čata  b)  divízia  c)  brigáda
12. Kde žili Nazcovia?
a) v Mexiku  b)  v Chile  c)  v Peru
13. Aký nápoj uprednostňovali Gréci?
  a)  víno   b)  vodu  c)   mlieko

 

1.b
2.c
3.a
4.a
5.b
6.c
7.b
8.c
9.a
10.c
11.b
12.c
13.a


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!